Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

pam

arkadaşlar bugün itibarıyla ybr mi aldım aranıza katıldım. ilk sürüşümü yaptım.
2099 model 8.000 km de bir alet aldım. çantası ve kaskını verdiler.
şimdi sanırım bir koruma demiri taktırmalı, bir de mont almalı.
bu koruma demirini taktırırken dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? yoksa herhangi bir servisten taktırsam fark etmez mi? sanırım 60-80 tl gibi bir fiyat?????

arkadaşlar bugün itibarıyla ybr mi aldım aranıza katıldım. ilk sürüşümü yaptım.
2099 model 8.000 km de bir alet aldım. çantası ve kaskını verdiler.
şimdi sanırım bir koruma demiri taktırmalı, bir de mont almalı.
bu koruma demirini taktırırken dikkat edilmesi gereken bir husus var mıdır? yoksa herhangi bir servisten taktırsam fark etmez mi? sanırım 60-80 tl gibi bir fiyat?????

60-80-tl fazla gibi İstanbuldaysan yıldızticaret e bi sor kaça takıyolar.hayırlı olsun bu arada kazasız sürüşler dilerim :cat:

Fat 280

Fat 280 iyi dileklerin için saol, artık buralardayım... bir depo benzinle 500 km gidesiniz...

hiç bir depo kaç km götürüyor deneme şansım olmadı :)

700 ü nasıl yaptın yaw :) maşallah ,gerçi sizin oralar sakin dur-kalk az yapıyosundur :wiinkk:

hiç bir depo kaç km götürüyor deneme şansım olmadı :)

700 ü nasıl yaptın yaw :) maşallah ,gerçi sizin oralar sakin dur-kalk az yapıyosundur :wiinkk:

kardeş zaten ybrnin 12 lt deposu var benim bildiğim 12 lt ile kimse 700 km yaptıramaz çok zor 30-40 la gitse bile yani zor benim motorun deposu 17 lt olduğundan yaptırıyorum :queen::queen::queen:

motorun lastiğinde bi kaç tane delik varmış dün yaptırmıştım bu sabah yine inmiş yeni lastik bekliyorum

Selamlar , ybr 125 için bugün tamirciye gittik , genel bakım , yağ değişimi , filtre değişimi fren , balatası değişimi , zincir ayarı , sübap ayarı , ön teker bilyası değişimi ön çatal eğik pres ile düzeltilmesi , elektirik tesisatının düzeltilmesi ( sol sinyal sadece yanıyor far ise bazen yanıyor bazen hiç yanmıyor , arka sinyal ampül yok düzeltilecek) için yaklaşık 180 Tl fiyat istedi sizce normal midir ?

s.alykm arkadaslar.yenı katılan arkadaslar hosgeldı.hayırlı olsun motorları.kazasız belasız sürüşler

Aynalarıda yapam dedim :)

DSC04310.jpg

merhaba sevgili ybr dostları bende artık ybrli oldum ilk sorum fotoları nasıl ekliyeceğiz buraya bi yardım edermisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar