bu amortisörünü değiştiren biri vardı. şuanki durumu anlatırsa sevinirim bende değiştirmeyi düşünüyorum .
MC'den memnun kalacagini söyleyebilirim.
bende de aynı markanın scooterı var. 8300 kilometrede. çok memnunum. vitesli kullanmayı öğrenmek için nasıl bir motordur? 2. elini kovalasak memnun kalır mıyız?
son hızı kaç? uzun yolda kullanırken hızı ne kadar düşüyor? benim motor bazen 90dan 65-70e kadar düşüyor da...
tek günde en uzun mesafelere giden sanirim forumda benim (bide Necatik35 abi var), hiz düsmesi diye bisey söz konusu bile degil.

son yakit tüketimi ölcümüm. 130km de 4,66lt tüketim. 100km ortalamasi 3,58lt. karma kullanim.
slm abilerim bugün canımı çok sıkan bi durum oldu..akü tahliye hortmunu baya uzatmama rağmen tahliyeden attığı asit blok üzerindeki zincir dişlisi muhafaza kapağına geldi ve siyah siyah noktalar halinde kalıcı iz bıraktıale::salut: ..çok cnım sıkıldı bu duruma bende hemen o hortumu kısalttım ve ucunu penseyle ezerek ısıttım yani ağzı kapanmış oldu tahliyenin..arada bakarım eğer dolarsa hortumu çıkartıp boşlatırım ama çok kötü bi görüntü oldu ya sizde benim yaptığımı yapın bence insanın içi gidiyo
ale:
buyrun bu foto asitin geldi yerin fotosu bu durumda oraya yapılabilecek hiç bişe yok
buda hortumun son hali
![]()
son yakit tüketimi ölcümüm. 130km de 4,66lt tüketim. 100km ortalamasi 3,58lt. karma kullanim.
Kimdi acaba o amortisör değiştiren:silent:Kimdi,kimdi,kimdi::gazete::::sos::::gazete::::sos::::gazete:::okey:::queen:
bu tüketim biraz fazla gibi.. 95 oktan kullanıyorsun değilmi? 97 konulduğunda yakıt artıyor.....
eee necati abi ne diyorsun bu konu hakkında
.
amortisörleri sertleştirdim benim için hiçbir kusuru yok fakat hıyar bi arkadasımvar hem uzun hem 85 kilo. aslında direk ona takmak lazımda işte. balığa kampa gidiyoruz ben artık arabayla gitmek istemiyorum. arkadasımda arkama oturunca yol eziyet oluyor. eğer diğer amortisörler ağırlığa dayanıklısa neden olmasın..
tabiiki 95 oktan. tüketim normal bana göre. Zaten bu zamana kadar 3,2lt den asagi düsüremedim. Ama sunu her seferinde belirtmek icap ediyor ben bu seferde basmayayimda az yaksin diye gitmiyorum. Yolun hakki yada grup sürüsü neyi gerektiriyorsa o sekilde kullaniyorum. Sabit 80km/h ile gidilse eminim degerler düsecektir. Hem bendeki 4 adet cantayida hic bir zaman unutmayin. Bu degerler motor hep yüklüyken.