formu epeydir takip etmiyorum kaza yapan arkadaşıma geçmiş olsun ucuz atlatmış hepimiz dikkatli olmalıyız yeni bir denemem var bakaalım ne olacak scooter karbiratörü takıp çalıştırmayı başardım ama gaz telini ayarlamadım sadece çalıştırdım gayet güzel çalışıyor ve otomatik jikle li oluyor monüfotunu özel yaptım tabi biraz üzerin de makyaj yapmam lazım resimleri geliyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:35 ----------
![]()
By isak_1981 at 2011-05-09
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:38 ----------
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------
![]()
arkadaşlar bu sadece bir çalıştırma deneyi idi resimde iyi bakılırsa hava hotumu ve gaz telı takılı degil yani tamalamadım tam testimi yapayım size dönerim ve resulyekeler arkadaşım yeni çıkan nesil motorlarda bu mantıkla çalışan karbiratörler var iki karbiratör arasın daki farkı bir araştır
tabiiki 95 oktan. tüketim normal bana göre. Zaten bu zamana kadar 3,2lt den asagi düsüremedim. Ama sunu her seferinde belirtmek icap ediyor ben bu seferde basmayayimda az yaksin diye gitmiyorum. Yolun hakki yada grup sürüsü neyi gerektiriyorsa o sekilde kullaniyorum. Sabit 80km/h ile gidilse eminim degerler düsecektir. Hem bendeki 4 adet cantayida hic bir zaman unutmayin. Bu degerler motor hep yüklüyken.
yok kardeşim sadece kendi fiyatı sen alalı cokmu oldu acaba yada benimde alabileceğim bir adres verirmisin hala bu fiyata duruyorsa cok güzel
100 km yolu ortalama 90 ile tek başıma giderken giderken 1o tl civarı benzin yakıyordu..Dün aynı yola bi arkadaşmla gittim 20 tl den fazla yaktı...Yakıt biraz fazla gibi,ilk defa hissettim fazla yaktıgını MC ninale:
ale:
ale:
Bu motorların en kötü tarafı yakıt konusu, kim ne derse desin!
Kardeşim yaptığın daha tehlikeli. Eğer basınçla hortumu söktürür ve asit yukarıdaki aküden sıçrarsa daha beter her tarafı bozar. Benim başıma geldi oradan biliyorum. Hemen bir yerlerden hortumun uzununu bulup, doğru bir yerden aşağı kadar sarkmasını sağlaman daha sağlıklı olur bence.
hmm anladm abi yarın hemen bu konuyla ilgileniyorum..hem aküyü söküp biraz suyunu azaltcam az bişe sıçramaz bidaha... her görmemde içim gidio bilgilendirdiğin için tşk:cat:
Bide farlariniz sürekli acik gidin arkadaslar.