[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süleyman demirel bulvarında ismail usta var, biz hep ona götüryoruz bugüne kadar hiç pişman olmadık :cat: tavsiye ederim :cat::cat::cat:

peki muzaffer abi her türlü motosiklet tamirini yapıyormu bahsettiğiniz usta,parça temini yapabiliomu tamir yaptığı motosiklete birde [tamir-bakım] olayında fiyatlar nasıl uygun fiyata yapıyor mu bunları öğrenmek istiyorum teşşekkürler...:cat:

Günaydın millet...:rendeer:

peki muzaffer abi her türlü motosiklet tamirini yapıyormu bahsettiğiniz usta,parça temini yapabiliomu tamir yaptığı motosiklete birde [tamir-bakım] olayında fiyatlar nasıl uygun fiyata yapıyor mu bunları öğrenmek istiyorum teşşekkürler...:cat:

Yeni motorun hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin :cat: İsmail usta parçacı olmadığından hazırda parçası bulunmuyor ama eğer istersen getirtiriyor yada sen alıyorsun ustam takıyor. İşcilik fiyatları bize göre normal ama istersen işi yaptırmadan önce kendisi sana fiyat verir. Cep numarasını verim 0535 712 13 42, benden selam söyle :wiinkk:

teşekkür ederim.

Rica ederim.

Yusuf kardeşim iki gündür siteye giremediğim için Doğum gününden yeni haberim oldu .
Geçte olsa Doğum Gününü Kutlar Ailenle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar temenni ederim.

Yusuf kardeşim iki gündür siteye giremediğim için Doğum gününden yeni haberim oldu .
Geçte olsa Doğum Gününü Kutlar Ailenle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu nice yıllar temenni ederim.

Sağolasın Eray kardeşim.
Dilek ve temmenilerin için çok teşekkür ederim.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.

dün akşam,emre (beterböcek) kardeşimizin motoru,bir düğün salonu önünde,10 dk.içinde çalınmıştır. :pr: kendisine buradan da geçmiş olsun diyorum,umarım en kısa zamanda bulunur.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
yanlış bilmiyorsam 2009 model honda cbf 150/siyah,arkadada 52 lt.topcase vardı.

Günaydın millet...:rendeer:

Emre geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda bulunur :pale:

Bora kardeş, dün akşam gelmedin hayırdır bir durummu var :silent:

merhaba arkadaslar

havalar ısınınca motor doldu nefes alamıyorum cok yogunum

emre gecmiş olsun inşallah bulursun

herkese iyi akşamlar dilerim,
yusufum daha yeni gördüm hayırlı yaşlar,mutlu yıllar sevdiklerinle birlikte daha nice mutlu yıullara

emre geçmiş olsun,keşke elimizden bişey gelse,üzgünüz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar