[Ankara - MT]

hoşgeldiniz, havalar düzelirse inşallah güzel etkinlikler olacak diye tahmin ediyorum :)

Emir abi bu gün aynı yeri 4 den sonra 2 defa turladım yoktun.Hava şartlarından olsa gerek :D ama sabah 06 SG ... plakalı bi F gördüm 11 de kızılah kavşağında.Sendin sanırım :queen: Kovalamacaya devam:mrgreen:

helal olsun valla nasıl bi takip bu arkadaş :mrgreen: evet yağmur altında kızılayda ıslanan bendim :) baktım hava daha beter olacak kahvaltıdan sonra atladım eve gittim motoru bıraktım. bi dahakine tanışalım artık yahu :)

Konur da nereye takılıyon bakem.. ....

Gidin dolaşın yol yapın yahu... Pastaneciler sizi.. :p:p:p

müdürüm sen burayı izmir mi sandın ? unuttun mu bu kentin melanet havasını ? dün 24 saat yağmur yağdı. hayır yağmurun da değilim o ayrı bi keyiftir binerim motora ama sıcaklık da düşük. bi türlü de yükselmiyo. geçen hafta içi gece saatlerinde resmen titreyerek motora bindim ve neredeyse mayısa giricez anlamadım :silent:

he bu arada konurda ormancı diye bi yer var oraya takılıyom çayı ucuz :)))

helal olsun valla nasıl bi takip bu arkadaş :mrgreen: evet yağmur altında kızılayda ıslanan bendim :) baktım hava daha beter olacak kahvaltıdan sonra atladım eve gittim motoru bıraktım. bi dahakine tanışalım artık yahu :)

he bu arada konurda ormancı diye bi yer var oraya takılıyom çayı ucuz :)))

Ormancı güzel, geçen hafta öğle arasında arkadaşlarla takıldık yemek için.Olala :mrgreen: Çayını bilmiyorum, nasipse beraber içeriz emir abi ::pulp::

Çayı hakkat güzelse fiyat farkı gözetmeksizin gelirim 2 haftadır haftasonları şehir dışındayım bu sene ne olduysa umarım bu haftasonu bi sıkıntı çıkmazda bi buluşup çay çorba vs içeriz ne diyorsunuz??

Mayısın ilk günlerine kadar güneş yüzü yok bize.Eğer bir toplantı ayarlarsanız bende gelirim.

Arkadaşlar Ankara'da xenon ve mercek işinde uzman olan uygulama yapan bi yer neresi vardır ?
motosiklet için şart değil far 3 aşağı 5 yukarı aynı yer zaten otomobil üzerine çalışan yetkin bi yer olması kafi.
tavsiye edebileceğiniz yer varsa sevinirim.

ohooo ankara ölmüş ağlayanı yok :mrgreen:
emir abi modifiye işleri ne alemde :) xenon - mercek olayları ne alemde..

ohooo ankara ölmüş ağlayanı yok :mrgreen:
emir abi modifiye işleri ne alemde :) xenon - mercek olayları ne alemde..

Yunus'um parçaların çoğu geldi salonda yere hepsini serdim montaj için bekliyorlar. amerikadan bir iki parça bekliyorum.
xenon kitim hazır ama mercekten ve angel eye uygulamasından vazgeçtim çünkü araştırmam gösterdi ki camı açılan fardan hayır gelmiyormuş.
ama farlar için xenon haricinde 1-2 orjinal ve nadir bulunan modifiyem olacak :cat:

selamlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazdan beri yine yaz geldi aktivasyonlar başladı derken bende gireyim dedim ben selanıkte tombeki cafe bar var oraya takılıyorum genelde moturum onunde oluor 06 bv 8823 :D ramzey motor. nedjima bar ın yanında isterseniz görüşelim bi ara normaldede çayyolunda çalışıyorum turkcell tim de

pazar bi sıkıntı olmazsa eymir gölüne gidicem ordan da kafama göre takılırım isteyen varsa birlikte gideriz...

selamlar uzun zamandır giremiyorum daha doğrusu yazdan beri yine yaz geldi aktivasyonlar başladı derken bende gireyim dedim ben selanıkte tombeki cafe bar var oraya takılıyorum genelde moturum onunde oluor 06 bv 8823 :D ramzey motor. nedjima bar ın yanında isterseniz görüşelim bi ara normaldede çayyolunda çalışıyorum turkcell tim de

evet oralarda senin motoru görmüştüm sanki bi ara ismin nedir acaba bi denk geldiğinde tanışalım olmazsa haftada en az 1-2 kere gidiyorum o taraflara :wiinkk: bu arada ben yunus

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar