Cbf 150 resimlerim...

hocam herşey gayet güzel de çanta dikkatimi çekti. çanta'nın modeli nedir? Kapalı çanta diye mi geçiyor? Çok hoş bi çanta..

hocam herşey gayet güzel de çanta dikkatimi çekti. çanta'nın modeli nedir? Kapalı çanta diye mi geçiyor? Çok hoş bi çanta..

Depo üstü çantası. Alt kısmında depoya yapışan mıknatıslı kısmını çıkattım. Fermuarlı kısmı açılınca 5-6 cm daha da yükseliyor. Gerekirse çıkartıp sırt çantası da yapıyorsunuz. Top case sevmiyenler, spor tarzı tercih edenler için bir alternatif...

Abicim üstüne başına hem göz zevki hem de güvenlik açısından önem veren nadir kişilerdensin.
Fotoların çok yakışıklı çıkmış. Hangi motora binsen yakışıyorsun zaten.. Selam olsun sana.. Kazasız belasız..

Abicim üstüne başına hem göz zevki hem de güvenlik açısından önem veren nadir kişilerdensin.
Fotoların çok yakışıklı çıkmış. Hangi motora binsen yakışıyorsun zaten.. Selam olsun sana.. Kazasız belasız..

Ve aleyküme selammmm, canım kardeşim. Öpüyom seniii. :cat:

F54

resimler kıyafetler on numara.. abi seni bi dizi oyuncusuna benzetiyorum (avatardaki resmini) dizi izliyorsan kim olduğunu tarif ederim

Depo üstü çantası. Alt kısmında depoya yapışan mıknatıslı kısmını çıkattım. Fermuarlı kısmı açılınca 5-6 cm daha da yükseliyor. Gerekirse çıkartıp sırt çantası da yapıyorsunuz. Top case sevmiyenler, spor tarzı tercih edenler için bir alternatif...

sağol üstadım da onu arkaya monte etmek için ayrı aparatı mı var.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
cbf150 nin üzerinde fabrikasyon olarak keşke o lastikler olsa... (motoru resmen değiştirimiş)

hondaya bu yakışırdı ama malesef

duro rezaleti ile baş başa bırakıyor insanları!

şimdi herkes "maliyet" yazacak ama lastik hayati risk taşır hayati riskin maliyeti olmaz

hele hele cbf lere kamyon tekeri gibi kalın lastik takan kurye arkadaşlar o durodan sonra lastik ebadından bir sorun olduğunu sanıp o kalın lastikleri alıyorlar

hele hele acemilerin canına okuyor o durolar

neden takmazsın ki dunlop u innovaya taktığın gibi cbf150 ye e honda!?

sağol üstadım da onu arkaya monte etmek için ayrı aparatı mı var.

Yok mubarek, mıknatıslı kısmı çıkartınca sırt çantası olması için askılıkları var, onları yanlardan bağlıyorum...

resimler kıyafetler on numara.. abi seni bi dizi oyuncusuna benzetiyorum (avatardaki resmini) dizi izliyorsan kim olduğunu tarif ederim

Hadi hayırlısı, hangi dizi?

cbf150 nin üzerinde fabrikasyon olarak keşke o lastikler olsa... (motoru resmen değiştirimiş)

hondaya bu yakışırdı ama malesef

duro rezaleti ile baş başa bırakıyor insanları!

şimdi herkes "maliyet" yazacak ama lastik hayati risk taşır hayati riskin maliyeti olmaz

hele hele cbf lere kamyon tekeri gibi kalın lastik takan kurye arkadaşlar o durodan sonra lastik ebadından bir sorun olduğunu sanıp o kalın lastikleri alıyorlar

hele hele acemilerin canına okuyor o durolar

neden takmazsın ki dunlop u innovaya taktığın gibi cbf150 ye e honda!?

Doğrusun, 150 Tl fazla sat, alıcınında canını tehlikeye atma.

F54

Yok mubarek, mıknatıslı kısmı çıkartınca sırt çantası olması için askılıkları var, onları yanlardan bağlıyorum...

Hadi hayırlısı, hangi dizi?

abi bu adam ıhlamurlar altında oynuyordu bi ara da aşk ve ceza da oynuyordu. ıhlamurlar altındaki dizi de tuğba büyüküstün ü tavlamaya çalışan bi adam dı (bülent inal değil)yanlış anlama ama kötü adam rolündey di adını hatırlamadım fakat aşırı bi benzerliğiniz olduğunu düşünüyorum

hımmm. gayet şık olmuş. ben de yapacam :=)) keyifli sürüşler.

Hayırlısı olsun. Çok çeşitlisi var boy olarak fakat fiyatlar çok oynak ucuzunu bulmaya bakın.:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:39 ----------

abi bu adam ıhlamurlar altında oynuyordu bi ara da aşk ve ceza da oynuyordu. ıhlamurlar altındaki dizi de tuğba büyüküstün ü tavlamaya çalışan bi adam dı (bülent inal değil)yanlış anlama ama kötü adam rolündey di adını hatırlamadım fakat aşırı bi benzerliğiniz olduğunu düşünüyorum

Seyretmedim o dizileri ama internetten bakarım. :wiinkk:

fotoğraflar ve gezi artı siz yakışıklı çıkmışsınız herşey için teşekkürler

Hiç düşünme derim, cbf 150.
Ama yine de muallakta kalıyorsan, en iyisi ikisine de bin ondan sonra karar ver derim...

ikisinde binme şansım olmadı cbf e bindim arkadaşada aldık, apache 2011 e binme şansım çok az.
adanalı abimize sordum biraz vibrasyon var dedi bende vazgeçtim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar