Cbf 150 resimlerim...

Çok güzel bir gezi olmuş, havalar ısınmaya başladı cbf cileri toplasakta uzaklara doğru gitsek ;:)

Kask,Mont,Motosiklet ve Çanta uyumu hat safhada:mrgreen: üsküdarda felan rastlarsam önünü keser bizzat tanışırım abicim: )

Çok güzel bir gezi olmuş, havalar ısınmaya başladı cbf cileri toplasakta uzaklara doğru gitsek ;:)

İnşallah, artık toz Beykoz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------

Kask,Mont,Motosiklet ve Çanta uyumu hat safhada:mrgreen: üsküdarda felan rastlarsam önünü keser bizzat tanışırım abicim: )

Ne demek, bi de çay içer, muhabbet ederiz..:cat:

abıcım on numara ALLAH nazarda kazadan beladan uzak tutsun :rendeer:

İnşallah, artık toz Beykoz...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:47 ----------

Ne demek, bi de çay içer, muhabbet ederiz..:cat:

Bu gün 82 km de kitledim motoru.. Bir kaç kez e-5 karayoluna çıktım. Şu rodaj bitmesi için sabırsızlanıyorum.. Beykoz keyifli olur gerçekten..

Bu gün 82 km de kitledim motoru.. Bir kaç kez e-5 karayoluna çıktım. Şu rodaj bitmesi için sabırsızlanıyorum.. Beykoz keyifli olur gerçekten..

Lafın gelişi toz Beykoz. Yoksa Üsküdar'dan Kavacık, Kavacık'tan da Rive yolu on numara. Hem sakin, hem virajları güzel ve açık. Riva'ya gelmeden de sağa Değirmendere istikametine ve devamında da çok güzel yollar var...

:cat:
Motosiklet & Sen ve Giyim ; Renk bütünlüğü, uyum , ahenk mükemmel.

10 üzerinden yıldızlı 10 dostum..

Kazasız belasız kullan,yolun açık olsun..:cat:

Ön koruma demirlerine, far taktırmayı düşündün mü?

Fotolar üzerinde canlandırma yaptım. Zannederim güzel olacak..:)

[URL=http://www.yukleresim.com/] http://yukleresim.com[/URL]

[URL=http://www.yukleresim.com/] http://yukleresim.com[/URL]

Eyvallah, doğrusun mubarek. Aklımda hem görünürlük hem de şıklık olarak çok iyi..

Maşallah, Allah kaza bela vermesin abicim.

Ne zaman çektin bu fotoları, nerde çektin haberimiz olmadı, bizden habersiz geziniyon mu yoksa? :)

bak ben bu cbf e bayılıyorum bu motordan çok zevk alırdım çokta güzel ama şuanki satılan makyajlı cbf e 5 para vermem o stikerları hiç mi hiç olmamış siyaha hadi kırmızı alsan o cbf yazısını çocuk yazısı yapmışlar.devir saatini koymuşlar vites göstergesini bozmuşlar egzoza kocaman kabartma koymuşlar emisyon için dolayısıyla cbf böyle kalsaydı ah ulen ahh:D

bak ben bu cbf e bayılıyorum bu motordan çok zevk alırdım çokta güzel ama şuanki satılan makyajlı cbf e 5 para vermem o stikerları hiç mi hiç olmamış siyaha hadi kırmızı alsan o cbf yazısını çocuk yazısı yapmışlar.devir saatini koymuşlar vites göstergesini bozmuşlar egzoza kocaman kabartma koymuşlar emisyon için dolayısıyla cbf böyle kalsaydı ah ulen ahh:D

Gerçi zevk meselesi ama, ben de yeni görüntüsünü özellikle de yazı kısmını beğenmedim...

Arkadaşım,
Allah kaza, bela göstermesin. Sende motorda harika görünüyor. Bir bütün olmuşsunuz.
Ancak ben senin resmine baktığımda gözümde hemen bir chopper kullanıcısı canlanıyor.
Tabii tarz meselesi. Keyifli nice geziler olsun.

Arkadaşım,
Allah kaza, bela göstermesin. Sende motorda harika görünüyor. Bir bütün olmuşsunuz.
Ancak ben senin resmine baktığımda gözümde hemen bir chopper kullanıcısı canlanıyor.
Tabii tarz meselesi. Keyifli nice geziler olsun.

Allah razı olsun... Yaş 52 chopper daha bi gider. Gerçi bundan önceki beş motorumdan ikisi chopper idi, ama şehir içinde özellikle İstanbul'da daha kıvrak makine iyi oluyor...

oh abicim ..suyundanda koy...canım çekti yahu:cherry::cat:

hiçbişey olmasa bile seninle ufak bir yol yapalım,muhabbet edelim inşallah..hatta Aziz Mahmud Hüdai hazretlerine de gidelim...ve daha bildiğin başkaları varsa ziyaret edelim....:rendeer:

oh abicim ..suyundanda koy...canım çekti yahu:cherry::cat:

hiçbişey olmasa bile seninle ufak bir yol yapalım,muhabbet edelim inşallah..hatta Aziz Mahmud Hüdai hazretlerine de gidelim...ve daha bildiğin başkaları varsa ziyaret edelim....:rendeer:

Her zaman, canım kardeşim....:cat:

Hayırlı uğurlu olsun. :rendeer: Kazasız sürüşler dilerim.

Allah razı olsun. Hepimize inşallah...:cat:

kazasız nice gezilere inş.
siyahıda hoş duruyo abi alsam mı ikinciel siyahından. yoksa apache mi (2011) alsam diyorum.
kafam karıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar