Valla nereden aklima geldi anlamadim. Bi anda kendimi yapmis buldum. Elimde arabam icin aldigim 7cm capli ledli angel halkalardan vardi. MC nin ön farini inceledim bir de baktim ki farin ön cami (plastik, cam degil) cikabiliyor. Kenarlarinda klipsleri var. Dolayisiyla ampül falan degistirmek bi nebze kolay. Neyse.. söyle bi tuttum ledli halkayi fena durmayacak gibi. Farida söktüm yerinden. Halkanin arkasini silikonladim. Hop yapistiriverdim. Kurumasini bekledim. test amacli yaktim, calisiyor. Ön cami kapattim gerekli baglanti kablolarini da hazir edip bagladiktan sonra fari yerine taktim. Fari sökmesi cok kolay. LEdi icine yerlestirmesi biraz oyaliyor. Fiyaskoyla sonuclanmasida olasiydi fakat farin komplesinin 50tl olmasi beni cesaretlendirdiSonuc olarak benim hosuma gitti. LEdler Park lambalariyla birlikte yanacaklar..
![]()
bana topcase lazım ama içine montumu mu ve kaskımı sığdırabileceğim bişey olması lazım arkadaşlar fazla param yok ideal uygun bişey almam lazım avrupa yakasında nerden temin edebilirim var mı tanıdık ya da gözünüze kestirdiğiniz bi topcase ?
Ledli el feneri takviyelerinle sanki motorla kömür madenine girecekmişin gibi olmuş hacıyani orjinal durmamış (dost acı söyler)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:52 ----------
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------
farin arkasindaki yesil kablo bandi ne kadar dandik durmus yaa... yarin siyah bant alayim bari.
Yapıressamı merak ettim! Alırsan fotolarını görmek isterim, herhalde arkadaşların da ilgisini çeker. Tabi fiyatı da nedir? bilgilendirebilirsen makbule geçer.bide 5 ledli yuvarlak bir park ampulü var lazer gibi mübarek
o twister- tıvistırıyla değil vede 250ss brezilya malı olan bi alet şimdi fiyatı yüzünden kötülemeyemi başlıycaksınız resul bey parçası ucuz olmıycak tabi hele bide üretimden kalkmış
her neyse işte.ben söyliyim 1150 lira bi gösterge paneli.ağzımız açıkta kaldı.ati sen twister :cherry:almayı düşünüyodunya o yüzden bilgin olsun diye yazdım yani.
Yan sanayi olan gösterge paneli 230-275 tl arasında var,ben değiştirdim,orjinali gibi,s a h i b i n d e n.com da bulabilirsiniz.
Sonuçta göstergenin bir kısmı dijital,MC nin göstergesiyle aynı fiyatta olacak değil ya![]()
tabiki mc ninkiyle aynı olamaz, çünkü mc ciler hep orjinalini takarlar:queen::queen::queen:
selam arkadaşlar, ben bu motoru daha yeni aldım gecen cuma cok memnunum daha 100 km de plaka daha yarın gelecek ama titresim inanınki yok gibi....yükseklik iyi ben 1,88 boyundayım bana göre iyi...ben tavsiye ederim soruları olan olursa cevaplarım seve seve...
[sıze=1]---------- mesaj ekleme zamanı: 04:08 ---------- ilk mesajı ekleme zamanı 03:59 ----------[/sıze]
Atilla hiç rahat durmuyorsun, hergün takacak bir şeyler buluyorsunFarın içine taktığın led'leri nerden buldun? Yasa var, demi efemmm "Nerden Buldun"
"Valla abüü, ben yapmadım, herşeyi Fatmagül yaptı, onun suçu " falan da deme!
Yapıressamı merak ettim! Alırsan fotolarını görmek isterim, herhalde arkadaşların da ilgisini çeker. Tabi fiyatı da nedir? bilgilendirebilirsen makbule geçer.
selamlar kısmetse ben mondial 150 mc almayı düşünüyorum özellikleri ve görünümü çok hoşuma gitti ama iyi olup olmadığı hakkında kullanıcılarının görüşlerini almak istiyorum arkadaşlar kısmetse mayıs ayında almayı düşünüyorum![]()
yapiressami koruma demirini nerden kaça aldın ?
motor çalıştığım yerin karşısında dün görüştüm 2.880 tl de anlaştık iş yeri sahibiyle hayırlısıyla almak kısmet olur inşallah
)