Bir Gezi daha basariyla bitti..
Selam Arkadaslar, bugün yine haftalik gezilerimizden biri olan Canakkale sehitlikleri gezimizi tamamladik. düz hesap 350km yol yaptim. Coook keyifli bir yoldu. Gerek nüsratli virajlari.. gerekse sehitlikler tarafindaki yolun kaymak gibi olusu ve bol virajli olmasi motosiklet kullanimindan alinan zevki doruklara cikartti. Canakkalede büyük bir motosiklet bulusmasininda olmasindan dolayi cok sayida motosiklet vardi. Bu kadar cok Harley Davidson'u bir arada görmemistim.
Yaptigim yakit ölcümünde bu sefer biraz daha tasarruflu gitmisim :queen: bu sefer 100kmde 3,8lt yakmisim :queen: .. Gecen hafta 3,89 yakmistim :bounce:
Yine rüzgarli bir hava vardi. Bol rampali ve bol virajliydi. 4adet cantalarim eksiksizdi. Hiz olarak yine temposu yüksekti. Daha büyük bir motor gereksinimi duymaya basladim

MC kisa gezilerde iyi de uzun yola cikinca insan arada sirada yada en azindan düz yolu gördügünde bi kopmak istiyor. Sahsen ben bu eksikligi hissediyorum.
Bu arada 4000kmyi az gectim. Ilk is gününde 4bin bakimina gidecegim. titresim vs. gibi konularda artik yorum bildirmeyecegim. Degisen bisey yok cünkü. Orjinal lastiklerin kuru asfalttaki performansindan gayet memnun kaldim. Bu yol benim icin tecrübe yolu oldu. iyi konsantre oldugum virajlarda hic gaz kesmeden motoru yatirarak viraj aldim. Lastiklerden yana bi sorun yasamadim.
Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:10 ----------
Arkadaslar, bugünkü geziden bahsederken CBF konusunda girmek istemiyordum. Ama ben yazimi yazarken konu yine polemige elverisli hale gelmis. Her iki motorunda 40binde tükenecegine bende katilmiyorum. Tamamen kullanima bagli. Ama yag eksiltme konusunda hepimizim hem fikir olmasi lazim. Ister inanin ister inanmayin, bugüngü gezinin geri dönüs yolunda grubumuzdan bi CBF in yagini degistirmemiz gerekti. CBF daha 7bin km'de sahibi cok titiz. O kadar titizki biz motorlari buldugumuz bos yere park ederken,bu cbf in sahibi motorunu gölge bulup oraya park ediyor. Neyse. Sehitlikler dönüsünde bir restauranta girdik. Yemek yedik cay .vs icerken bu arkadas yagini kontrol etti. Kendi yorumuna göre en az 200ml eksik dedi. Bende abi CBF lerde kronik eksiltme var arada kontrol etmen gerekir dedim. YOk ya öyle sey mi olur motor daha 7binde dedi. Dedim abi motorun karakteri bu eksiltiyor dedim. Hatta inanmazsan diger CBF e de bak o da eksiktir dedim. Diger cbf 1500km önce yag degistirmis. Bakti onunkinde de 100ml kadar eksik oldugun söyledi. Ben tekrardan acikladim. Forumlardan okudum cbflerde bu oluyormus dedim. Ikna oldu. Neyse yolda durduk 1lt yag aldik. eksik yagi tamamlaktansa icinde yagi bosaltip 1lt yeni yag koyduk. Bugünkü durum buydu.