[izmir mt] 23-24/nisan/2011 konaklamalı ada gezisi

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Len moruk..Ada turizmine katkın büyük.... Sana bröve takar ADA nın belediye başkanı... :p:p

Aslında hiç adetimiz değildir organizasyon ertelemek... İlk oldu... Ama işallah son olur.. :cat:

gezimiz arkadaşlarımızın eksik olmasından dolayı kendi istekleri doğrultusunda ertelenmiştir. 30/ nisan/2011 tarihinde aynı organizasyon tekrarlanacaktır. (apv41) aynı başlık altından devam edebiliriz

GÜNCEL :cat:

kokoreç sarımı başlamış, her yazan için bir dilim ekliyoruz :p sonra bana niye yetmedi derseniz mesajlara bakarız ( deka sana yok sen küçükken kokoreççiyi yedin :queen:) :cat:

valla hocam 3 kokoreççi daha yerim :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:03 ----------

Cengiz abi şu topakın başlığını değiştirseydin keşke, tarih eski ya insanlar dikkat etmiyor olabilir.:pr:

olsun kokoreçten bir dilim fazla yeriz :queen: eksik olsun bizim olsun ( uyanık olmak lazım ) :wiinkk:

korkunun ecele faydası yok, atın ölümü arpadan olsun,yemeyenin malını yerler,aç ölmektense tok sürüneyim, gibi atasözlerimiz var :queen:

alper kafa derilerini tuzlamayı unutma :queen: çadırın en ücra köşesine asalım kokmasın :wiinkk: SIRADAKİ !!!!!! :bounce:

ONUDA bekleriz :p bir sonraki terasta apachee, daha sonraki terasta büyük şefi al gel :mrgreen: en son ULU MANİTUYU getirsin :p biz daha öncede TOTEM i bile yenmiştik :cat:

atem tutem totem totem jötem :rendeer:

Motosiklet parasını ada turizmine yedirmemek için geziye gelemedim malesef.Ve henüz açığı kapatabilmiş değilim :pr:

Bu sabah akrabalar kahvaltıya baskın yaptılar,nede güzel hazırlanmıştım saat 09.30 gibi yola çıkarım diyordum olmadı kuzenimin düğün hazırlıkları olduğundan sabah baskınına gelmişler eee tabi koş oraya git buraya ekmek kahvaltılık derken gitmeleri öğlenden sonrayı buldu bu sebepten ötürü özür diliyerek ada gezimize katılamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar