hadi gözünüz aydın sonunda Apache'leriniz gelmeye başladı
gerisi'de gelir elbet biraz daha bekleyin,adamlar naz yapıyor nereye kadar naz yapıcaklar.
evet merak ediyordun Apache'nin özelliklerini şimdi kullanıp bilgi vermesi sende abi,bak bakalım titreşim yok diyorlar,varmı yok mu ,gerisi zaten bilinik şeyler.
birde Bahadır kardeşimde şu yeni TVS sine bir kavuşsun işlem tamamdır.![]()
aslında tutulan bir mtoru baştan yaratmakta yersiz olur.. o da hayal kırıklığı yaratabilir insanlrda. sadece görünüş olarak ve fonksiyonel olarak iyileştirmek en uygunu bende.. baştan yaratırsan başka bir model olurdu zaten :
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:37 ----------
arkadaşım yamaha ybr 125 in parça fiyatları cbf 150 ve apache den 2 kat daha pahalı emin ol istersen bi araştırabilirsiin. en basitinden apache nin silindir piston kiti 170-180 tl civarında ybr ninki 400 ün üzerinde...r:
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
dkan kardeş,dedim ya 10 dakikalık izlenimim.ayrıca daha önce hiç uzun solukla apache ye binmediğim için,titreşim konusunda bir yorum yapamayacağım ama sanki yok gibi.
çok heyecanlandım yha baya uzun süre bekledik ondandır...bende alacam arabay ısatıp cbf 150 mi düşünürken...ama apaçi yaa alacam çok cezbetti...bu ne güzellik böle yha inş..mersinde kontenjan vardır sınırlı gelmemiştir...inş...alan arkadaş plaka dahil fiyatı nedir..
apaçi bence bu modeli ile hak ettiği yeri bulaacak
Bende Alıcam ya. Satıyımda Benimkini.
abi özellikle ön kısımdan elektronik ibrenin ordna akşam foto bekliyoruz sesi de kaydet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
dkan fiyatını biliyom da acaba pazarlık olayını soruyorum yoksa net sitesinde yaızyor 3.620
adanalı abi nerelerdesin aldın galiba motoru hemen rodajı bitirmekle uğraşıyorsun sanırım
ne ayak bu motorlar şimdi iş görür mü?
adanalı abi nerelerdesin aldın galiba motoru hemen rodajı bitirmekle uğraşıyorsun sanırım
ne ayak bu motorlar şimdi iş görür mü?
bu motorların eski kasaları da iş görüyüordu zaten
bugün biraz daha şehiriçi yol yaptım.plakam olmayınca yakalanmak korkusuyla tedirgin kullanıyorum.şehiriçi kullanımda (50-60 km.süratlerde) titreşim hissetmedim.
motorumun bugün çektiğim çantalı resimleri:
![]()
![]()
![]()