[Bursa - MT]

bana her türlü uyar beyler hatta durun buluşmayı ayarlayalım hemen... :)

16.04.2011 CUMARTESİ BULUŞMASI
1. Gökhans16cbr
2. 54RENA54
3. Drumtoens
4. ?

bu arada beyler ben 14:30 - 22:30 çalışıyorum ya onu unutmuşum fark etmez benim için hangi gün olduğu da geç gelebilirim ancak :(

tamam beyler listeyi ayarlayın cumartesi 10 uygun mu herkese kent meydanı buluşma yeri olsun ordan ister bulvara isterseniz muhteşem köy kahvaltısı için cumalıkızığa isterseniz başka herhangi bir yere kahvaltıya...

cuma saat 13.30 dsa bursadayım pazar akşamına kadar yapılacak herseye varım yalnız bi sıkıntı var osmaneliden geleceğimiçin hava durumuna göre hareket edeceğim yağmurlu olursa motorla gelemem araba ile gelirim hatun üşütmesin :) ama inşallah hava güsel olur diye dua ediyorum :)cumartesi kahvaltı fikri çok arjin.. adım ali bu arada arkadaşlar numaram 0 506 204 1504 tcell.

kent meydanına bende gittim gece ama siz gitmişsiniz geç katıldım biraz yarın bi aksılık olmazsa bende ordayım

Çok güzel ve zevkliydi. (Mudanya'da motorları park etmeye çalışmak hariç :) ) Herkese teşekkürler.

Herşey için teşekkür ederiz en kısa zamanda iadei ziyaretinizi bekliyorum hem mana ile bursada ki gruba bi kaç kişi daha eklemiş olduk :)
sevgili mesut abi, celal abi, yıldız abla, serap, mustafa abi, hakan abi, fatma abla, serap abla,masasını istemeden de olsa gasp ettiğm bi grup sağlıkçı :) sevgili kardeşim kemal. Ve değerli forum arkadaşlarım özcan, gökhan, batu, ismini hatırlayamadığım diğer arkadaşlarımada buradan teşekkürü borç bilirim saygılar sevgiler... :) tekrar görüşmek dileği ile .....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar