sağolun arkadaşlar... aklıma bi kaç soru takıldı yardımcı olursanız sevinirim sayın MR'cılar
kullanım klavuzunda benzin musluğu açık kapalı modu var, resimlerdeki işaretler motorun üstündeki işretlerle uymuyo yada ben çözemedim, musluk butonu yukarıya doğrumu yoksa aşağıya doğrumu olmalı.. Diğer sorum da direksiyon kilidiyle ilgili, direksiyonu sola doğru ve anahtarı çevirdiğimde direksiyon kitlenmiyor hemde anahtar çıkmıyor, acaba servise mi gitmeliyim ? Bir de motorun sol tarafında motorun olduğu bölgede anahtarın gireceği bi yer var klavuzda ne olduğundan bahsetmiyor bilgiilendirebilirsiniz çok iyi olur..
SAYGILAR...
nerdeyse 4 gündür bu motoru takip ediyorum herkese teşekkür ederim bişeye takıldım oturunca nasıl bi posizyonda durcagımı merak ettim bilen varsa veya foto varsa bi yardmcı olursa sevinirim harley davidson gibi ellerim havada kalcakmış gibi geliyo oturursam![]()
Bugün siyah rengini yakından görme şansım oldu gerçekten çok güzel gözüküyor ama maksimum torkunu 7500 devirde vermesi çok kötü
direksiyon kilidi arızalıymış bugün serviste hallettim, diğer cevaplar için de çok sağol motor_Derili
ayrıca bugün serviste usta dediki ''rodaj falan hikaye yok öyle bişey, ben garanti veriyorum bas basabildiğin kadar!''
oysa ki klavuzdaki talimatlara göre hareket ediyorum ne önerirsiniz?
Şikayet o servisi direkt.
müdür dün akşam gazipaşada dolanıyormuydun?
(13.03.2011 çarşamba)
beyler bu arada bu pazar taraklıya gitme planımız var hava durumuna göre...
gelmek isteyen arkadaşları bekleriz....
teşekkür ederim motor derelibirde şey var bende nakit yok izmirde yaşıyorum kredi kartı vs yok 700 kadar nakit verip gerisini taksitlendirmek istiyorum böyle bişey olabilirmi motor için