fikir vermek için linki veriyorum. herhangi bir ticari bagım yoktur.
http://www.motopark.biz/anasayfa.html
gayet şık bir tasarım. görüntü kirliligide yaratmaz ihtiyacı olan için sanırım iyi bir çözüm.
Usta motoru satsak bu garajı alamayız.
7500 TL fiyatı var bunun.
Geçen sene satışa sunuldugunda araştırmıştım.
valla o kadar fiyatı oldugunu düşünmemiştim. geçen sene sahibinden.comda dolaşırken benzer bir goldwing garajını 1800 e satıyordu adam.
7500 hakikaten ciddi para.
ancak şu yapılabilir fiber işinden anlayan bir arkadaş bu tasarımı inceleyip benzer bir uygulama yapsa inanın maliyet 1500 lirayı geçmez.
Haklısınız.
7500 TL gerçekten deli para.
sahibinden.com'da gezerken o goldwing garajını bende görmüştüm. Hatta içine elektrik çekip akünüzü şarj etme imkanınız bile vardı o garajda.
Motopark'ın böyle bir özelligi yok, sadece bildigimiz garaj, neden bu kadar ciddi para istemişler veya nasıl bir malzeme kilit sistemi kullanmışlar tahmin edemiyorum. 2000-2500 TL olmuş olsaydı düşünülebilirdi...
oha o ne lenn
130 lira arabaya almıyorlar beee..
Bencede ufak bi garaj yapman daha iyi olur İlkay abi.
Ben eski motorum için garaj yapmıştım 2008'de, ama maliyeti düşük olsun diye saçtan yapmıştım, o zaman 250 tl'ye maal olmuştu, yagmur yagdıgı zaman paslanmasın diye birde boyamıştım, köşeleride plastik silikon ile doldurmuştum, içine su girmesin diye, toplam 300 tl'yi bulmuştu, şimdide en fazla 400 tl olsun, bencede uygun bi yer bulabilirsen kendi garajını yapman daha mantıklı İlkay abi.
mesajdan bişey anlayamadım ama ?
Eğer bulabilirsen küçük bir dükkan bul, 2-3 arkadaş birleşip, motor koymak için kiralayabilirsiniz.
Kardeş inanır mısın açtığın konu son zamanlarda aklımı feci şekilde kurcalayan bir konuydu.Şimdilik çin malı bir scooter'ım var.Gözüm arkada kalmadan sokak ortasına bırakıyorum.İşe yarar mı bilmem ama kendi çapında bir alarm sistemi mevcut.Gerçi şimdiye kadar çok şükür bir şey olmadı.Ama gel gelelim 2-3 ay içinde sıfır vitesli bir motor almayı düşünüyorum.Sokak ortasına koymayacağım kesin.Otoparkların kimisi motorları reddediyorlar.Neden bunu yapıyorlar bir türlü anlamış değilim.Kabul edenler de neredeyse araba fiyatından daha fazla para istiyorlar.Apartmana koymak pek mantıklı gelmiyor,olmaz olmaz ama komşularla aramızın bozulmasını istemem.Sonuçta benzinli makinalar,komşularda endişe yaratabilir.En mantıklısı ailemin arabasının arkasına bağlamak gibi geldi.Bunu nasıl yaparım bilmem ama,bir şekilde benim motorla ailemin arabasını tek yürek yaparım diye düşünüyorum.Herkese kazasız belasız sürüşler...