Merhaba arkadaşlar, M12 - 1.25 x 55mm 4 adet krom civataya ihtiyacım var, benden önceki sahibi orijinal civataları kaybetmiş, mevcut civataların dişleri aşınmış , çantaları ve sisybar'ı söktükten sonra birdaha yerine düzgün oturmadı, benzer civata buldum ancak kromunu bulamadım
cruisercustomizing.com sitesinde var ancak kargo ücreti falan çok pahallıya geliyor. önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
Arkadaşım cıvataların kafalarını yazmamışsız 6köşemidir, allenmi, havşa allenmi,Hoş hangisi olursa olsum motor parçacılarını boşver verdiğin boy ve diş ölçüsü standart ölçüdür büyükçe bir hırdavatcıya git rahatlıkla bulursun ne işin var yurtdışıyla
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:14 ----------
speedy2 teşekkür ederim. çizikçilerle ilk maceram değil daha önce de (5yıl oldu) sıfır aldığım arabamın motor kaputuna büyük bir (o) çizmişlerdi. siyah kısım için komple boya sorun olmaz ama turuncu ve gri kısma giriş yapmazlar umarım.
Geçmiş olsun arkadaşım yenisinin fiyatını bir sorsanız acaba nekadardır,olmassa osman abinin dediği gibi servis bunu yapacaktır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:25 ----------
Şerefsiz köpekler. Böyle insanları Denk gelip yakalayacaksın; Tü bismillah... Yıkacaksın yere. Sıyıracaksın kıçını. Öyle çizilmez böyle çizilir. Yandım Allah bağırtacaksın. Çizmek ne demek öğreteceksin.

r:
Bu aradas geçmiş olsun kardeşim. Çizikler sadece siyah zemin üzerinde olmuş olsa bandajlayıp çizilen kısım boyanırdi. Çünkü siyah kırmızı ayırımı olan yerde gri bant çekilmiş . Onu her boyacı sanırım yapamaz. Fakat Honda servisinin bu işi orjinalın aynısı yapacağına inanıyorum.
osman abim iyi güzelde o şekilde yaparsak günaha gireriz ve ceza azda olur diye düşünüyorum
benim fikrim şöyle yapmaktan yana bu iti yakalayıp bir duvar öreceksin duvarda bu iti tuğla olarak kullanıp eller kafa ve ayaklar duvarın bir tarafında açıkta olacak kıçı ise duvarın diğer tarafında açıkta kalacak iki tarafıda görülebilecek bir duvar
iki tarafınada üste OSMANBABA HAYRATI yazacağız,isteyen kafanın olduğu taraftan ite su yiyecek falan verir
isteyen kıçın olduğu taraftan kestaneyi çizip çizip kendine kıyak geçer
her şekildede sen sevaba girersin :queen::bounce: