gt 650 r arayan olursa yardımcı olabilirim
Bu Fiyatta anlasamayız ; Diğer arkadas ilgilenir sanırım :bounce:
arkadaşlar bende var sıfır temizliğinde fiyattada pazarlık olabilir biraz link veriyim bakın ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-gt-650-r-sadece-gercek-binicilere-cok-temiz-29671425/detay[/URL arkadaşım 6bine verirsen ben müşteriyim tık para...
Valla toprak, görüntü/performans ve özelliklede fiyattan dolayı tercih ediyoruz bunu bence. Yoksa okadar hasta olunacak bir motor değil. Ama işte parasal durumlar bunu gerektiriyor. 5 bin tl civarında hakkını veren başka tip yok bunda:cat:yahu şu motora hastayım yaw bi askere gidip gelsem hemen alacam...askeriyede öle bişeki arkadaş gidecem diye direniyorum bi türlü çağırmıyor nebiiçim işdir bur:
arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama hyosung 650r neden 250r ile aynı fiyat yani birisi 650lik biriside 250lik makinalar bende almayı düşünüyorum ama eğer fiyatları aynıysa 650r tercihim olur tabiki hatam varsa düzeltin lütfen ilgileriniz için teşekkürler
birisi 2.el birisi o dırda ondandır
Bu başlık neden Hyosung GT650R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı formatında değil sayın modlar :mrgreen: