Sırf muhalefet yapacağım diye, hala ısrarla doğmamış çocuğa don biçmeye çalışıyorsun ya helal olsun.
Bir gelsin şu motor, ondan sonra yaparsın yorumunu aslanlar gibi, en azından dayanağın olur. Sen de rahatlarsın biz de.
Kusura bakma ama, şu durumda bu başlığa yazdığın ilk mesajdan itibaren boş konuşuyorsun.
Nedir bu düşmanlık anlam veremiyorum sahiden.
Honda kötü mal mı? Dünyanın teknoloji devi.
Rekabet gücü kalmadı demişsin? Halen sadece Türkiye değil; tüm dünyada da en çok satan motosiklet markası Honda.
Motorsporları vb. mücadele verdiği bütün kulvarlarda liderliğe oynuyor.
Bu zamana kadar arabasını da, 4 model motosikletini de kullandım ve 2008 1000RR'daki yağ yakma haricinde hiçbir sorun yaşamadım. Onun da çıktığı anda sınıfındaki diğer litreliklerle yapılan testlerde hep 1. sırada olması, bu açığı kapatarak, benim gözümde bu sorunu görmezden gelmemde ağır bastı açıkcası.
Çevremde Honda'sından son derece memnun onlarca da arkadaşım var.
Bu arada, CBF1000'de yağ yakma sorunu duymadım hiç. Onu da 15 bin kilometre kullanıp satmak için sıfır aldıysan, senin motosiklet bilgin ve kültüründen şüphe ettim ama açıkcası.
15 binde bakım harici ne gibi bir masraf çıkartmasını bekliyorsun ki, Çin malı motor mu kullanıyorsun, bu nasıl bir önyargıdır daha en baştan?
Ömürlük kullanılan, 100 bin+ kilometreler yapabilecek kapasitede makinalar bunlar.
Avrupa'da kullanılmakta olan motosikletlerin model yılı ve km.lerini bir araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın aslında.
Neyse yahu para senin, dilediğin gibi hareket etmekte özgürsün sonuçta üstad.