sorun giderildi. demişsin nereye dayanarak dediğini açarsan bizde öğreniriz. zaten 2010 model 1000 rr alan sayısı bir elin parmakları kadar az adam gibi test drive edilmeden alelacele sürülmüş ondan sonra millet kullanırken böyle bir hata çıkmıştır, olur normaldir. Bizim milletimiz motoru 1000 km'de 1 litre yağ yaksa yine de motorum yağ yakıyor, motorum kötü demez.bir yerde haklılar. yağ yakıyor desen motor dukaka olacak bir sürü para vermiş zarar edecek tabiki Benimki süper, 1 gram yakmıyor der. Ben daha motorum kötü diyene rastlamadım.
yağ yakan motorları yaptılar yeni motor taktılar bu işde bitti dedin. yeni motor takarken bu takılan motor 2010 senin motor 2008 di deyip 10bin tl gibi para isteyerek mi taktılar. okadar çok tartışılaak şey var ki
garanti garantinin garantisi varmı?
şu model bu model meselesi değil kaç kişi uğraştı bir sürü kafa ağrıtacak şey
onca para verip sırf markası yüzünden burda polomiğe giriyoruz. honda hayat onda deyip savunan bizler.
varsa hatası üstünü örtmek yerine hakımızı arayalım. cbf 150 ler yağ yakıyor. aslında motor orjinalden yakıyor. ne yapsan hava ama hak aramak yerine oraya buraya sürücüye mahana bulup kendi kendimizi kandırıyoruz.
neyse sıkıldım. elin derdi beni gerdi. boşver sal gitsin.
Bana sorduğun soruları koyu ile işaretledim cevaplayayım:
önceki mesajımda dediğim gibi 2008 1000rr'larda kronik yağ yakma ve ayrıca debriyaj tası problemi vardı. Distribütör bu sorunu kabul ettiği için geri çağırmalar yapıldı ve talep eden tüm motorlar
ÜCRETSİZ şekilde motorları değiştirildi.
ayrıca 2009 modelde (Türkiyeye ithal prosedüründen dolayı 2009'unilk yarısında satılan motorlarda da sorun mevcuttu) motosikletler sorunu giderilmiş olarak ithal edildiği için böyle bi operasyona gerek kalmadı.
şu an 2 arkadaşımda 1000rr var. biri 2009 model 2. seri, yağ yakma sorunu yok. diğeri 2008 model, 5bin kilometredeyken motoru değiştirilmiş, onun da sıkıntısı yok.
Ayrıca kimse kimseden motor bloğunun değişimi için para talep etmedi arkadaşım. Bak bu forumda topiği olan bi konu deliemin nickli arkadaşın konusunda o bahsetmişti, ancak onun anlattığı motosikletin komple değiştirilmesi ve 2010 model motosiklet verilmesi için talep edilen meblağdı. nitekim bunu kabul etmeyince onun motosikletinin motoru da ücretsiz olarak değiştirilmişti.
kullanıcılar için çok kötü bişey kabul ediyorum ama alakasız şeyleri neden birbirine karıştırıp yanlış sonuçlara varmak için uğraşıyorsun :silent: :silent: