- Motosikleti
- TGB X-MOTION 250
+1:mrgreen:
Sanayi bakanlığına yazmak lazım.Sadece tripmetre olsa yeter![]()
aynen
çok güldüm buna:queen:
+1:mrgreen:
Sanayi bakanlığına yazmak lazım.Sadece tripmetre olsa yeter![]()
Fazeri satmaktan korkmayın derim yeterki bakımları iyi yapılsın ve tabi birde km sorunu var fazla km yapmayan motora müşteri çok olur o yüzden alacağınız motorun km sinin düşük olması ve bunun üzerine sizinde yapacağınız km çok önemli örnek vermek gerekirse ben 30.000 km yi geçmiş bir motoru almayı geçin bakmam bile.neden derseniz 30.000 kmdeki bir motoru alsam ve 10.000 km de ben binsem kim alır 40.000 kmdeki motoru :silent:
Arkadaşlar herkes iyi güzel söylüyorda sahibinden.com'a baktığınızda 35.000-40.000 km yi geçmiş motorlar diğerlerine göre en az 2.000 tl daha ucuz ve aylardır satılamıyor.Ben motor 40.000 kmden sonra çalışmaz demiyorum. 2.el veya 3.el olarak alacak arkadaşlar yüksek km'deki motorlara bakmıyor bile onu anlatmaya çalışıyorum.
Aslında bizde de pek farklı degil. 1. sahibi alıyor bi 30-40.000 km yapıyor ve satarken km'yi 15.000 civarına düşürüyor.2. sahibi alıyor. E oda bi 40.000 km 'yi görüyor ve 20.000 km civarına indiriyor vs... Kısaca bizim 20.-30.000 km'de dedigimiz motor aslında 80.000 km civarında oluyor hatta bazen bu km'yi dahi devirmiş oluyor fakat bakımları düzenli yapılmışsa bizde sorunsuz biniyoruz.
Hatta fazla devir çevirmeyen touring enduro tarzı motosikletleri 4. sahibi dahi sorunsuz kullanabiliyor. Yurt dışındaki forumlara bakıyoruz 200.000 km yapmış dl 1000 vstrom'lar, banditler var. Bu km'ye kadarda rutin bakımları yapılmış ve pekte rutin olmayan debraj balatası degişimi ve subap ayarı gibi bakımları yapılmış.Yani motor açılmadan bu km'leri görmüşler.
Millet olarak biraz dürüst olabilsek şu meretlerin gerçek kalitelerini görecegiz ama nerdee![]()
Arkadaşlar herkes iyi güzel söylüyorda sahibinden.com'a baktığınızda 35.000-40.000 km yi geçmiş motorlar diğerlerine göre en az 2.000 tl daha ucuz ve aylardır satılamıyor.Ben motor 40.000 kmden sonra çalışmaz demiyorum. 2.el veya 3.el olarak alacak arkadaşlar yüksek km'deki motorlara bakmıyor bile onu anlatmaya çalışıyorum.
hımm bulabilirim inş bir haftaya kalmaz alıcam inş. bitane . çok zor seçmek :S insan çok kararsız kalıyo
Fazla anlamam dersen iyi bir usta ayarlayıp kontrol etmeden almamanı tavsiye ederim.
Fazla anlamam dersen iyi bir usta ayarlayıp kontrol etmeden almamanı tavsiye ederim.
lastik ister görünüyor ama bakmak gerek kaza vs?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-acil-iytactan-satilik-44415431/detay
bu ilanların çoğu ben motor alırken var olan ilanlar ve bir çoğu boyalı ve km si yüksek olan motorlar , sizde benim gibi hem ucuz olsun hemde çiçek gibi motor olsun arayışı içindesiniz ama inanın böyle bişey yokmuş ben 1 yıl araştırdım ,size tavsiyem 1-1,5 daha fazla verin hem km si düşük olsun hemde lastikleri yeni olsun ,çantası,koruma demiri ve performans egzosu olmasına da dikkat edin
sonradan bunları temin etmek çok pahallıya maal oluyor
i