En az ben mi kullaniyorum yaaa? ben anca 2000km ye geldim.
hocam, motoru güzelleştirmekle iş bitmiyor! asıl olay yollarda olmak..
En az ben mi kullaniyorum yaaa? ben anca 2000km ye geldim.
Güle güle kullan.![]()
@ Motorderili, bu kasktan arkadasimda kullaniyor. Güzel bi kask. isvircre mali bildigin kadariyla. Güzel secim yapmissin. Tebrikler. Güle güle kullan.
motordereli bu yagmurluklar normalde giymek icin nasıl rüzgarı kesiyormu bacakları üşütüyormu ceket yerine bunlardan mı alsak.
arkadaşlar mc nin siyahını canlı gören varmı.
motordereli bu yagmurluklar normalde giymek icin nasıl rüzgarı kesiyormu bacakları üşütüyormu ceket yerine bunlardan mı alsak.
arkadaşlar mc nin siyahını canlı gören varmı.
Rüzgarı kesiyor. Fakat ceketin üzerine giymelisin. Koruma özelliği yok. Sadece rüzgar ve yağmur için. Ben altına dizlik takıyorum. Ve korumalı mont kullanıyorum.
merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bir uyarı yapayım istiyorum.
MC topiğimizi çöpe ve ağız dalaşı yerine çevirmekten ve çevirtmekten uzak duralım. Bizimle işi olmayan bizimle uğraşmasın.
Tanıdığı veya tanımadığı insanlarla toplum içinde ve hele hele milyonlarca insanın bir tıkla konuya ilgili olabileceği yerlerde insanlarla konuşma uslubunu öğrenememiş veya işine gelmediği için bilsede uygulamayan insanlarla muhattap olmayalım. Onları dışlayalım. Yoksa kaybeden hep biz oluruz. Unutmayalım ki bir söz savaş bile başlatır.
Gelelim konuya neden uzak kaldığıma.
Mayısın 1 inde İnşaALLAH düğünüm var. Düğünün telaşesi ve bu durumu direk ve dolaylı yoldan ilgilendiren konularla uğraşmaktan topiği fazla ziyaret edemedim. Bir de iş güç.
5500 km ye geldim. Debriyaj balatasını bitirmişim acemice vitesli motor kullandığımdan. Bir de bana arabayla vurdular. Herhalde en az 60 km/s ti aracın hızı. Ama Rabbime şükür burnum bile kanamadı.Tedbirimide tam takım almıştım. İlginçtir, şu çamur attıkları motorumun sadece aynası demirinden çıktı. O aynada orjinal olmayan yuvaralk bir aynaydı. Kaza sonrası motoru yanlış hatırlamıyorsam tek marşta çalıştırıp eve gittim.
Belirtmek istediğim bir kaç husus var motor hakkında.
Şöyle ki; tekerlerin kesinlikle değişmesi gerekir. Orjinal akünün daha kaliteli bir aküyle değişmesi gerekir. Vidaların sık sık sağlamlık kontrolünün yapılması gerekir. Birde sanki süspansiyonlar sertleşti.
Benden şimdilik bu kadar. Herkese hayırlı günler dilerim.
arkadaşım sadice korumalı bir mont alıp giysek rüzgardan tam olarak korunamazmıyız bazı montlarda yazıyor rüzgar su gecirmez diye nekadarı dogru bilmiyorum 150 liralık montlar var rüzgar işini halleder bunlar.