Gidona tripot iyi fikir.
"Mondial'e altın semer de vursan, Mondial yine Mondial'dir."![]()
arkadaşım senin konulardaki yorumlarına bkaıyorum gerekse bu forumda gerekse başka başlıklar altında biraz gerçekçi ve dürüst doru ol
inzell mr den memnunmusun ben mr almayı düşünüyorum ancak mc yi çok övdüler ve atiturhan maşallah öyle güzel yaptıki moturu karar veremedim.
:salut:keşke ötd de düşmüşken motorda almak vardı niyetimde bütçe kısıtlı ondan bu motorlara döndüm.Olumlu yorumlarda okuyuncu biraz daha ısınmama neden oldu. Mr tekerliği daha kalın ve daha hoş durdu gözüme ilk motorum olcak pek anlamam kullananların yorumları ve göze hitapdan başka baktığımız bir yer yok anlıyacağın.teşekürler yinede :cat:
MR nin yada MC nin lastiklerine hiç bakma. Çünkü onlar lastik değil plastik :queen: Değiştirmek gerekli...
hayalci ve sahtekar olduğumu nereden çıkardın?
Ağzından çıkan sözleri iyi seç yoksa onların esiri olursun.
Fiyatına göre fena değil. Paran varsa daha mantıklı bir motora bak, ne MR ne MC hiç bulaşma.
yorumlardan okumuştum bilgim var yazı çıkartsın bana kışa kadar güzel birşey almayı planlıyorum.
Sivernson iyi gidiyordu ama en son havalar soğudu diye pek kullanmıyorum demişti.
Ben henüz 4300'deyim...
hayalci ve sahtekar olduğumu nereden çıkardın?
Ağzından çıkan sözleri iyi seç yoksa onların esiri olursun.
sahtekar kelimesini kulandığım yeri belirtirmisin dürüst ol kelimesiyle sahtekar kelimesinin alakası yok benim sölediğimden çıkarıcağın en kötü şey yalancılık olabilir