arkadaşlar lütfen yani HONDACI OLUNMAZ, HONDACI DOĞULUR...Ben tek başıma HONDACI doğmuşum ailemde benden başka yok sedici batu kardeşim ailecek HONDACI
![]()
Dur dur birazdan cevap gelir sana:queen:
arkadaşlar lütfen yani HONDACI OLUNMAZ, HONDACI DOĞULUR...Ben tek başıma HONDACI doğmuşum ailemde benden başka yok sedici batu kardeşim ailecek HONDACI
![]()
http://www.yildirimmotosiklet.com/Default.Asp?pg=urunayrinti&uid=2340
50 tl neyse ebc alırız artık.
Sen ilk önce kendine marş motoru al sonra benim zinciri hallederiz![]()
Zaten teker yapmaktan zincirle balatayı bitirdik yenilerini alıyım tekeri bırak hızlı kalkış bile yapmam.
![]()
aranızda boyatan var mı jantları fiyat ne kdar??
acaba fiyat ne kadardır??
istanbulda 150 liraydı.
hepsini cıkartıyosun.lastik disk vs herşeyin cıkması gerekiomu yoksa onları kaplıolarmı?
Selam arkadaşlar bu yeni Kasa Honda CBR 125 R için ne düşünüyorsunuz Orta uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum belkide ilk ve son motorsikletim olucak o yüzden .
Fiyat olarak motor hacmi kasası rakibi olmayan bir motorsiklet değilmi birde kasası yenilendi vs görüşlerinizi bekliyorum.
sen şimdi benim motorumu nasıl fark etmezsın çok ayıp çok :salut::salut:
C.tesi fuarda ben yoktumda bazar gunu ordaydım,
sınav yerin belli oldumu ben itü inşaat fakultesi![]()
aranızda boyatan var mı jantları fiyat ne kdar??
Vay arkadaş mıllet ınsaat fakultesınde gırıyo benım oturmak ıstedıgım sıralarda ben ılkogretımde gırıyorumr:
ama en azından evıme yakın bazı arkadaşlara 1 saatlık yol gorundu. sınav sabahı fena olcak onlar :queen: rakıpler elenıyor :queen:
Selam arkadaşlar bu yeni Kasa Honda CBR 125 R için ne düşünüyorsunuz Orta uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum belkide ilk ve son motorsikletim olucak o yüzden .
Fiyat olarak motor hacmi kasası rakibi olmayan bir motorsiklet değilmi birde kasası yenilendi vs görüşlerinizi bekliyorum.
ya beyler bursa da hava felket bırak motora binmeyi pencereden kafanı çıkarmak bile zor. Ama bunlar normal insanlar için geçerli birazdan çıkabilirim turlamaya
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------
Aynen saydığın gibi arkadaşım yeni kasasını fuarda gördüm tek kelimeyle mükemmel olmuş param olsa 2006 cıbırım da olmasaydı hemen alırdım. Ama cıbırımı 2 seneye kadar değiştirmeyi düşünüyorum... Tabiki alacağım motor da HONDA CBR 250R 2011...
Bende tek marş biniyorum istanbulun karından ne olcak![]()
Tek vurduruş demek istedin galba![]()
Bırak bütün gün burda nette takılıyo klavye motorcusu.
Yalnız burda çok kötü kar var. Tırlarda yolda kaza yapmış yolu kapatmış. Arkadaşla ben indik dolmuştan 4 km yolu yürüyerek geldik.
Perşembe günü arabayı Cuma günü motoru muayeneye götürücektim bakalım nasıl gidicez.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=377083589770&oid=276550187986&comments
Krizi lastik yakarak aşıcaz![]()