Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bunun üzerine laf söyleyecek adam tanımam kardeş :) bende zincir takımı ile balata alcam baya gidik benimkiler de...

gökhan sıkıntı yok aga cevap gelecek olursa ben imzamdaki yazıyı siler direkt resmini yüklerim :)

Selam arkadaşlar bu yeni Kasa Honda CBR 125 R için ne düşünüyorsunuz Orta uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum belkide ilk ve son motorsikletim olucak o yüzden .

Fiyat olarak motor hacmi kasası rakibi olmayan bir motorsiklet değilmi birde kasası yenilendi vs görüşlerinizi bekliyorum.

lastik disk vs herşeyin cıkması gerekiomu yoksa onları kaplıolarmı?
hepsini cıkartıyosun.
Selam arkadaşlar bu yeni Kasa Honda CBR 125 R için ne düşünüyorsunuz Orta uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum belkide ilk ve son motorsikletim olucak o yüzden .

Fiyat olarak motor hacmi kasası rakibi olmayan bir motorsiklet değilmi birde kasası yenilendi vs görüşlerinizi bekliyorum.

ilk alırken cok uzun sure binerim yada hıc satmam der ama 1 sezon sonra satma düşünleri başlar ;)
Bence fiyatıda harika kaçmaz.

sen şimdi benim motorumu nasıl fark etmezsın çok ayıp çok :salut::salut:

C.tesi fuarda ben yoktumda bazar gunu ordaydım :),

sınav yerin belli oldumu ben itü inşaat fakultesi ;)

Vay arkadaş mıllet ınsaat fakultesınde gırıyo benım oturmak ıstedıgım sıralarda ben ılkogretımde gırıyorum :pr::) ama en azından evıme yakın bazı arkadaşlara 1 saatlık yol gorundu. sınav sabahı fena olcak onlar :queen: rakıpler elenıyor :queen:

Vay arkadaş mıllet ınsaat fakultesınde gırıyo benım oturmak ıstedıgım sıralarda ben ılkogretımde gırıyorum :pr::) ama en azından evıme yakın bazı arkadaşlara 1 saatlık yol gorundu. sınav sabahı fena olcak onlar :queen: rakıpler elenıyor :queen:

bnm evede çok yakın 3 kmcik :)
inş. kazanırsın sıra aynı sıra ya hepsi tahta :p

Bnde uluslararası lojistik diyorum bakalım ;)

ya beyler bursa da hava felket bırak motora binmeyi pencereden kafanı çıkarmak bile zor. Ama bunlar normal insanlar için geçerli birazdan çıkabilirim turlamaya :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Aynen saydığın gibi arkadaşım yeni kasasını fuarda gördüm tek kelimeyle mükemmel olmuş param olsa 2006 cıbırım da olmasaydı hemen alırdım. Ama cıbırımı 2 seneye kadar değiştirmeyi düşünüyorum... Tabiki alacağım motor da HONDA CBR 250R 2011...

ya beyler bursa da hava felket bırak motora binmeyi pencereden kafanı çıkarmak bile zor. Ama bunlar normal insanlar için geçerli birazdan çıkabilirim turlamaya :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Aynen saydığın gibi arkadaşım yeni kasasını fuarda gördüm tek kelimeyle mükemmel olmuş param olsa 2006 cıbırım da olmasaydı hemen alırdım. Ama cıbırımı 2 seneye kadar değiştirmeyi düşünüyorum... Tabiki alacağım motor da HONDA CBR 250R 2011...

Bende tek marş biniyorum istanbulun karından ne olcak :)

Tek vurduruş demek istedin galba :)

Bırak bütün gün burda nette takılıyo klavye motorcusu.
Yalnız burda çok kötü kar var. Tırlarda yolda kaza yapmış yolu kapatmış. Arkadaşla ben indik dolmuştan 4 km yolu yürüyerek geldik.
Perşembe günü arabayı Cuma günü motoru muayeneye götürücektim bakalım nasıl gidicez.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=377083589770&oid=276550187986&comments
Krizi lastik yakarak aşıcaz:):)

Bırak bütün gün burda nette takılıyo klavye motorcusu.
Yalnız burda çok kötü kar var. Tırlarda yolda kaza yapmış yolu kapatmış. Arkadaşla ben indik dolmuştan 4 km yolu yürüyerek geldik.
Perşembe günü arabayı Cuma günü motoru muayeneye götürücektim bakalım nasıl gidicez.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=377083589770&oid=276550187986&comments
Krizi lastik yakarak aşıcaz:):)

doğru söylüyosun kardeş :) bursa da felaket hava bakımından bi beş dakika çıktım turladım bir kaç işimi hallettim kardan adam olarak geldim eve :) bu arada o videodaki dayılarım lastik yakmanın da b*kunu çıkarmışlar bea :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar