dostlar sormak istediğim birşey var.
Bu gün motorumun ruhsat işlemlerini halledip son olarak da zorunlu trafik sigortasını yaptırdım.
Gittiğim acente 125r ın kayıtlarında olmadığını söyledi ve 600f olarak kayıt işlemini gerçekleştirdiler.Sorduğumda şani ve motor numarası önemli bu aşamada dediler.
Sizler arasında böyle birşey yaşayan varmı acaba :silent:
Aynen nisandakilerden sonuncuyu kaptım![]()

Sağolasın abisi yakında büyüycek cc arttırıcak.
benzin olmuş 5 lira ne cc yükseltmesi ben Today 50 almayı düşünüyorum![]()
Şuan kafam karmakarışık. Zaten motoru değiştirirsem temmuz ayında değiştirebilirim. Eylül'de de üniye gidicem, büyük ihtimallede motor burada kalıcak. Boşuna masraf gibi gözüküyo şuan için.
Bugün kafayı bozdum ikinci el atv satan bir motorcuya gittim. Saat 10.00-21.00 saatleri arası kiralamaya 150 tl isteyince vaz geçtim.
beyler cbr 125 in aküsünün boyut ölçülerini bilen varsa yazabilir mi acil lazım.
Yeni akü alıcam ama ekipman yok sökü bakamıyorum.Normalde 12V5A orjinali.bende 12V7A takılı.Yuasa.Yine aynısını alıcam ama Yuasanın 2 tane 12V7A aküsü var=))
o yüzden ölçülere ihtiyacım var.
yok mu abi servis manueli orda yazar.
kitapcık diyosan yok =)) dur bakiyim bi ara pdf vardı bilgisayardahay ya lastigi zar zor buldum simdi akü uyacak mı uymayacak mı sıkıntısı var
ne sevdaymıs bu kızlar bile bu kadar nazlı degil arkadas :cherry:
benzin olmuş 5 lira ne cc yükseltmesi ben Today 50 almayı düşünüyorum![]()
today 50 yerine innova 125i al o daha az yakıyor. Bende PS150i var. Ben de innova almayı düşünüyorum sırf bu benzin fiyatları yüzünden![]()