Ucuz Kask Kamerası

Vallahi arkadaşlar özelliklerini çok araştırmadım ama benim aklıma bu da yatıyor.
Tak gözlüğü kaska montajla falan uğraşma. nereyi çekiyor diye düşünme.. yanılıyor muyum sizce?

bu gözlüğün sapları çok kalın ve oval. kaskın içinde gözlük takarken kırılabilir, kırılmasa bile canını yakabilir.

Fiyatları 15-75 dolar arasında değişen çok fazla klonu var. Hepsi aynı kalite değil. Umarım şansınız yaver gider de size iyisi gelir.

Ben de simdi sahibinden.com'da baktım. 40 liraya satan birisi var, hafıza kartı ve sarj aleti verilmiyor demiş. e nasıl kullanılacak o halde?

Bu kask kamerası olayını bende çok araştırdım.

Aldığın ürünün ismi AEE MD80 tabii orjinal olan ürünün ismi o :)
Herşeyde olduğu gibi bu üründe de çok fazla taklit var. Youtube da AEE MD80 diye arayıp videoları izleyebilirsin. Hızlı çekimlerde videonu dalgalandığını göreceksiniz. Saniyede 30fps çekim hızlı yazıyor ama aslında 25fps, 2.0Mega pixel yazıyor ama aslında 1.3 megapixel :) Birkaç kişi üründe pil sorunları yaşandığını söylemiş.

Umarım sorun yaşamazsın.

AEE MD80'nın MD90 versiyonu çıktı, bende ondan 3 tane sipariş verdim.
Osbourne karşılaştırmalı test yaparız. :)

Bende epeycedir araştırıyordum hatta bu başlığı önceden de görmüştüm ve ürünü biliyorum. Taklit tabii ki benim aldığım zira direk Çin'den alıyorum :mrgreen:
Satıcının feedbacklerine ve olumlu yorumlara güvendim valla..
Karşılaştırmayı yaparız ama seninki üst model arkadaşım, en az 10 fps avans vermen lazım :p

Abi eline ulaşınca bana da haber ver, ben de düşünüyorum bir tane almayı.

Tamam Fırat'çım. Gelsin de.. Zaten gelince direk deneme çekimi yapar atarım buraya da..

Fiyatları 15-75 dolar arasında değişen çok fazla klonu var. Hepsi aynı kalite değil. Umarım şansınız yaver gider de size iyisi gelir.

Aynen öyle. Şansa iyi kalite bir taklit gelirse âlâ olur..

benim kamera az önce elime ulaştı :) akşam kutu içeriğinin fotoğraflarını çekip buraya koyarım. kamera fotoğraflarda gorundugunden çok daha küçük. nokia 5610 express music telefonun 4'te 1'i kadar diyebilirim.

benim kamera az önce elime ulaştı :) akşam kutu içeriğinin fotoğraflarını çekip buraya koyarım. kamera fotoğraflarda gorundugunden çok daha küçük. nokia 5610 express music telefonun 4'te 1'i kadar diyebilirim.

Aha benimki de shipped durumda :)
Boyutlarının ufak olması daha iyi tabii ki kalitesi mühim..Sen kutu içeriğini değil de bir deneme videosu çekip koy buraya Bulut..

benim aparatta shipped gözüküyo ama 2gündür gelemedi:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Osbourne,Slayerrr
eheh evet yurt içi bile 3gün sürüyo bazen :mrgreen:
neyse benim aparat gelinceye kadar yaz gelirde hava güneşliyken çekim yaparım daha iyi :mrgreen:

ürünü geçen yıl gittigidiyordan aldım çok kullanışlı sayılır kayıt süresi ben en fazla 1 saat yapabildim hafıza değil şarj yetmiyor.Ayrıca kayıt yapılan çekimi kesip alsanız da atık kalıyor her çekim de format atıyorum ancak bellek sıfırlanıyor

kutu içeriğinin fotoğraflarını çektim. evde bir video çekimide yaptım ama karanlık ortamda pek başarılı olmadı. daha iyi bir test videosu için yarın sabah arabayla işe giderken gün ışığında bir test videosu çekicem. iş yerinden videoyu youtube'a yuklerim.

kutu içeriğinin fotoğraflarını çektim. evde bir video çekimide yaptım ama karanlık ortamda pek başarılı olmadı. daha iyi bir test videosu için yarın sabah arabayla işe giderken gün ışığında bir test videosu çekicem. iş yerinden videoyu youtube'a yuklerim.

o kamerayı ninja üstünde görmek isteriz :queen:

image0448.jpg

Kutu içeriği:

Chiazın kendisi

dış etkenlerden korumak için lastik bir kılıf

bir adet mandallı klips ve bu klips için yapılmış 2 adet sabitleyici parça

usb kablosu (sub kablosu universal, psp için kullandığım usb kablosu ile cihazı
bilgisayara bağlayabildim)

1 adet boyun askısı ve sürücü diski.

Kutunun üzerinde 2GB'lik bir microSD kartı olduğu yazıyor ancak bana gelen kutudan çıkmadı, zaten GG'de ürünü satan arkadaşta kutuda microSD olmadığını belirtmişti o yüzden sıkıntı yok.

image0449.jpg

image0450p.jpg

image0452p.jpg

Bu tutamağın açısını ayarlamak için yıldız uçlu bir tornavida ile vidayı gevşetmek gerekiyor. İstediğiniz açıyı ayarladıktan sonra vidayı sıkarak hareketli parçayı sabitleyebilirsiniz.

image0453y.jpg

image0454.jpg

image0455y.jpg

Otomobil içinde çekilen test videosunu yarın gün içinde yükleyeceğim.

Küçükmüş gerçekten de.. Acaba kaska ne şekilde monte edilebilir? Çeşitli denemeler yapmak lazım.

Güle güle kullan bu arada Bulut :)

Saol Engin'cim. :)

Arkadaşlar test videosu tamam. şu anda youtube'a yüklüyorum ancak video çok yer kaplıyor. 3:20" olan bideo 306mb yer kapliyor. Hafıza kartını buna göre almak isteyebilirsiniz. (yuklemenin bitmesine 1 saat var)

Ben kalitesini beğendim. Çözünürlük yuksek. zaman zaman goruntude dalgalanmalar olsa da kamerayı bir yere sabitleyeren bu sorun giderilebilir diye düşünüyorum.

Kamerayı eğer kaska bir şekilde uyduramazsam göstergelerin üstüne, camın arkasına monte etmeyi düşünüyorum. Motorun arkasında ise plaka aydınlatma lambasının üzerine iki delik açarak aparatı vida ile sabitleyeceğim.

Havalar güzel olsunda motosikletle çekim yapıp onlarıda eklerim :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:15 ----------

Test videosu hazır. Kotalı arkadaşlara hatırlatma: video boyutu 306mb

http://www.youtube.com/watch?v=hVWz7dN9_tM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar