hayırlı olsun =)
Peynir ekmek gibi satılmaya başladı mübarek :mrgreen: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inş. sıra bize de gelsinFuarda ilkten rengi gözüme pek hoş görünmedi ama siyahtan daha güzel bu yahu :cat:
hayırlı ugurlu olsun :rendeer:
vay vay bu da şahaneymiş...
güle güle kullan biraderim...
ama renk kombinasyonu çok dağınık göründü bana...ön çamurluk ve arka grenajlarda gir olabilirdi...yinede harika...
İlke hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..Yakın olsan arada değiştirirdik bende bu rengi çok düşünmüştüm ama tercihimi siyahtan yana kullandım
Gerçi fuardaki siyahı gördüm sadece..Kendi motorumu üşengeçlikten bayiye gidip göremedim..
Gidersem anahtarı alıp çıkmam lazım çünkü :mrgreen:
Ben salı günü teslim almaya gidicem..
Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan..
Bu arada lastik markasını bilen varmı merak ediyorum :silent:
hayırlı olsun =)
Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan İnşallah.
Maşallah çok yakışıklı makina yaptı Honda yeni cıbırı.![]()
Cillop gibi makina...
Güle güle kullan kardesim.. :rendeer::rendeer:
Sağolasın mete abi eyw.Benim de gözüme çarpan yerleri var açıkçası ama, güzel be abiçarpıldım ben ona .. :queen:
renk dağılımı harika ama birileri bana paıntde veya photoshopta ön çamurluk ve arka grenajları siyaha boyayabilirmi acaba...merak ettim...
istanbul dediğin 5-6 saatlik yol bi hafta sonu birimiz gaz açar geliriz bakarsın :queen:
ovvv gaz açmalar erken başladı...
:
hayırlı olsun. güle güle kullan. inan ki cbr 250 r'dan şekil olarak daha düzgün duruyor. cbr 250 r sanki enduro gibi olmuş.
Hayırlı uğurlu olsun tasarımı gercekten çok güzel
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
Lastik üzerinde İlkerin çekmiş olduğu resimlerde "Road Winner" yazısı okunabiliyor.
Bu yazıya göre biraz araştırınca, lastiklerin "IRC Roadwinner RX-01" olduğu gözüküyor.
Muhtemelen bu lastiklerden kullanılmış.
hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin..Güle Güle Kullan..İnş bizede nasip olur hiç cbr 125 den hoşlanacağım aklıma gelmezdi bu turuncu gri çift renk çok hoşuma gidiyor ya..
baya güzel makina eski cbrden estindi yok hayırlı olsun kazasız sürüsler
Kazasız belasız sürersin inşallah kardeşim...
Çok teşekkürler, cümlemize ..Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Güle güle kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun,yakışıklı makina..
hayırlı olsun arkadaşım darısı benim başıma .d bu yeni cbr hızı, innova gibi motordan ölçüyo galiba km teli göremedim ön tekerde![]()
Lastik üzerinde İlkerin çekmiş olduğu resimlerde "Road Winner" yazısı okunabiliyor.
Bu yazıya göre biraz araştırınca, lastiklerin "IRC Roadwinner RX-01" olduğu gözüküyor.
Muhtemelen bu lastiklerden kullanılmış.
Ön:
![]()
Arka:
![]()