Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan İnşallah.
Maşallah çok yakışıklı makina yaptı Honda yeni cıbırı. :)

Cillop gibi makina...
Güle güle kullan kardesim.. :rendeer::rendeer:

Peynir ekmek gibi satılmaya başladı mübarek :mrgreen: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inş. sıra bize de gelsin :) Fuarda ilkten rengi gözüme pek hoş görünmedi ama siyahtan daha güzel bu yahu :cat:

Sağolun çok teşekkürler.Eh yeni model motor gelicek ve 600 lira indirim olacak.Gider tabi abicim gitmez mi :queen::)

hayırlı ugurlu olsun :rendeer:

çok teşekkür ederim çok sağolun:rendeer:

vay vay bu da şahaneymiş...

güle güle kullan biraderim...

ama renk kombinasyonu çok dağınık göründü bana...ön çamurluk ve arka grenajlarda gir olabilirdi...yinede harika...

Sağolasın mete abi eyw.Benim de gözüme çarpan yerleri var açıkçası ama, güzel be abi :) çarpıldım ben ona .. :queen:

İlke hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.

Allah razı olsun kardeşim sağolasın.Daha iyileri güzelleri sizlere olsun..

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..Yakın olsan arada değiştirirdik bende bu rengi çok düşünmüştüm ama tercihimi siyahtan yana kullandım:)

Gerçi fuardaki siyahı gördüm sadece..Kendi motorumu üşengeçlikten bayiye gidip göremedim..
Gidersem anahtarı alıp çıkmam lazım çünkü :mrgreen:
Ben salı günü teslim almaya gidicem..
Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan..
Bu arada lastik markasını bilen varmı merak ediyorum :silent:

Çok sağolasın emrah kardeşim 2 mize de :) he valla ya ara sıra renk değişimi iyi giderdi :mrgreen: istanbul dediğin 5-6 saatlik yol bi hafta sonu birimiz gaz açar geliriz bakarsın :queen:

o kadar da yakından çektim lastiği ama markasına bakmak inan aklıma gelmedi:mrgreen:

hayırlı olsun =)

Çok teşekkürler.Sağolun .. :)

Hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan İnşallah.
Maşallah çok yakışıklı makina yaptı Honda yeni cıbırı. :)

Allah razı olsun çok teşekkür ederim:cat::rendeer:

Cillop gibi makina...
Güle güle kullan kardesim.. :rendeer::rendeer:

Sağol kardeşim teşekkür ederim.Daha iyisi güzelleri sizlere olsun :rendeer:

hayırlı olsun. güle güle kullan. inan ki cbr 250 r'dan şekil olarak daha düzgün duruyor. cbr 250 r sanki enduro gibi olmuş.

Sağolasın mete abi eyw.Benim de gözüme çarpan yerleri var açıkçası ama, güzel be abi :) çarpıldım ben ona .. :queen:

renk dağılımı harika ama birileri bana paıntde veya photoshopta ön çamurluk ve arka grenajları siyaha boyayabilirmi acaba...merak ettim...

istanbul dediğin 5-6 saatlik yol bi hafta sonu birimiz gaz açar geliriz bakarsın :queen:

ovvv gaz açmalar erken başladı...:p

:

........................

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Lastik üzerinde İlkerin çekmiş olduğu resimlerde "Road Winner" yazısı okunabiliyor.

Bu yazıya göre biraz araştırınca, lastiklerin "IRC Roadwinner RX-01" olduğu gözüküyor.
Muhtemelen bu lastiklerden kullanılmış.

Ön:
Road-Winner-Front.jpg

Arka:
Road-Winner-Rear.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin..Güle Güle Kullan..İnş bizede nasip olur hiç cbr 125 den hoşlanacağım aklıma gelmezdi bu turuncu gri çift renk çok hoşuma gidiyor ya..

baya güzel makina eski cbrden estindi yok hayırlı olsun kazasız sürüsler

hayırlı olsun arkadaşım darısı benim başıma .d bu yeni cbr hızı, innova gibi motordan ölçüyo galiba km teli göremedim ön tekerde :)

hayırlı olsun. güle güle kullan. inan ki cbr 250 r'dan şekil olarak daha düzgün duruyor. cbr 250 r sanki enduro gibi olmuş.

Sağol kardeşim çok teşekkürler, zevk renk meselesi.Param yetse acımam 250 lik alırdım :mrgreen:

Hayırlı uğurlu olsun tasarımı gercekten çok güzel

Sağolun çok teşekkürler.Daha iyileri, güzelleri sizlere olsun :rendeer:

Öyle meziyetlerim yok be abi.Olan bi arkadaş çıkar yaparsa bakarız :mrgreen:

hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Çok teşekkür ederim.Daha iyisi güzelleri sizlere olsun :rendeer:

Lastik üzerinde İlkerin çekmiş olduğu resimlerde "Road Winner" yazısı okunabiliyor.

Bu yazıya göre biraz araştırınca, lastiklerin "IRC Roadwinner RX-01" olduğu gözüküyor.

Maşallah, araştırmayı yapmışsın hemen.Bende fiyatı söyleyeyim bari.Sitede 81 dolar gibi bi rakam gördüm :mrgreen:

hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin..Güle Güle Kullan..İnş bizede nasip olur hiç cbr 125 den hoşlanacağım aklıma gelmezdi bu turuncu gri çift renk çok hoşuma gidiyor ya..

Allah razı olsun çok teşekkürler :rendeer: evet afetimsi bişey turuncu rengi:queen:

baya güzel makina eski cbrden estindi yok hayırlı olsun kazasız sürüsler

çok teşekkürler sağolun:rendeer:

Kazasız belasız sürersin inşallah kardeşim...

İnşallah inşallah kardeşim, Allah razı olsun:rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Çok teşekkürler, cümlemize .. :)

Güle güle kazasız sürüşler...

Cümlemize :) Çok teşekkürler ..

Hayırlı olsun,yakışıklı makina..

Çok teşekkürler, yakışıklı + kalıplı. 3 makine yanında abisi 600 lük vardı.Malallah az kalmış yetişmesine :)

hayırlı olsun arkadaşım darısı benim başıma .d bu yeni cbr hızı, innova gibi motordan ölçüyo galiba km teli göremedim ön tekerde :)

Çok teşekkür ediyorum, sağolasın.Bak dikkat etkedim ona, getirince eve bakınırım bi.Capon bunlar yapıyo valla :queen:

Motosikleti
Hornet

Ön:
Road-Winner-Front.jpg

Arka:
Road-Winner-Rear.jpg

Çok teşekkür ederim İsmail abi,her konuda yardımcı oluyosun..Hakkın ödenmez vallahi:)

İrc ise Mişlenlerle değiştirmek şart..Fiyatlara bakayım ben hemen :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar