Oncelike senelerdir Naked motorlara binmis hemen hemen hepsini surmus veya sahip olmus biri olarak. Motorda aradigin ozelikleri bilmek te fayda var.
Bugun modern naked ve klasik naked olarak iki tip tasarimi yollarda gormekteyiz. Saydiginin motorlarin hepsinin kendine gore guzelligi var.
Sahsen bu saydiklarinin arasinda goze en guzeli Kawasaki gibi gorunuyor.
Yurekce bozulacak ama acikcasi ben BNW F800S pek naked motor sinifina sokamiyorum. Sirf ABS si icin bir motor tercih etmezdim. ABS li BMW oldu ama acikca soyliyim bugune kadar en iyi frenleri olan motor Ducati Monster idi. Ciddi bir fark vardi BMW ile Ducati arasinda. Hatta ben husrana dahi ugrasmitim BMW nin frenlerini kullaninca.
Naked in krali ve tasarim harikasi Ducati dir.
Su motor 12.500 TL etiket ile alici bekliyor ve acikcasi bastirir isen cok iyi fiyatlara alabilirsin.
Ducati de iki tip model vardi 600 cc ve 1000cc siniflari. Her zaman 1000cc siniflari tam donanimli ve ciddi bir guc farkli ile gelir. Bu da onlardan elindeki butce ile bu motoru pazarlikla alabilirsin. 900cc monster sahibi olmus biri olarak sunu diyebilirimki Ducatiye bindikten sonra diger motorlar biraz vasat gelecektir sana
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-korlas-kiziltopraktan-ducati-monster-9oo-42346321/detay