Sade egzozdan çıkmıyorki ses![]()
İçim gidiyor gevura ama basıyorum işte![]()
saol cümlemizin.iyiyiz kardeş.
senin motor km de ne kadar yakıyo arkadaşım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------
ben lastikleri değiştirmeyıde düşünüyorum internetden arastırdım ama pek bişey bulamadım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------
neyse hayırlı aksamlar arkadaslar
yakıt sarfiyatını hiç hesaplamadım.eski motorlarım olan bws ve kinetic e göre çok çok az.ayrıca devirsiz kullandığım ve maksimum 60-65 km hızla gittiğim için hiç yakmıyor ibre aynı.1000km olunca fulleyip deneyeceğim.
metzeler me 22 michelin pilot sporty diye arat google da satan bir sürü yer var.
senin motor esd değilmi?km kaçta?lastikler benim için erken henüz.en az 6000 veya 9000 km de değiştireceğim.metzeler m22 veya michelin pilot sporty lastik al.
lastik değiştirmek isteme nedenim eski olması değil daha iyi performans alabilmek için değiştirsemmi acaba diye düşündümde.evet esd benım motor.5binde
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:44 ----------
ne kadar pahalı herşey ya.eldiven mont almaya kalksan bi motor fiyatı olacak neredeyse
Mrt ilhan varmı düzcede metzeler satan bir yer alıcam ama boluda yok cuma günü geçen düzceye geldik 2 motorla ne biçim olmuş düzce trafikde at arabaları falan var![]()
Yok aga gitmedim bi bmw ci usta var tahsin diye oraya bizim komsunun motorunu bırakıp avcı malzemeleri satan dükkanlara giriyoduk sen derenın obur tarafından gecdın sanırım arkandakınde kırmızı mont vardı sende aynı kask ve ondede siyah ybr mı ne vardı ama sıyah bı motordu.