Opet ten Fiyat İndirimi

OPET, 1 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde kar marjını 40 kuruştan 35 kuruş seviyesine indireceğini açıkladı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu?nun 15 Aralık 2010 tarihli kararı gereğince akaryakıt satışlarındaki promosyon uygulamaları, 31 Ocak 2011 tarihi itibariyle sona eriyor. OPET, promosyon kampanyaları ile müşterilerine sağladığı faydayı fiyata yansıtarak devam ettirme kararı aldı.

Bu karar doğrultusunda OPET ve OPET bayilerinin toplam kâr marjının %10?una karşılık gelen promosyon maliyetleri ile ilgili tutar, 1 Şubat 2011 itibariyle bayilere bildirilen pompa fiyatına indirim olarak yansıtılacağı açıklandı.

Şirketin açıklamasında Ülkemizdeki mevcut akaryakıt fiyat oluşumuna göre, pompa fiyatında yalnızca %10?luk bir pay tutan şirket + bayi dağıtım marjı, hali hazırda litrede 40 kuruş civarında seyretmektedir. OPET, 1 Şubat tarihinden itibaren geçerli olacak indirimle kar marjını ülke çapında 35 kuruş seviyesine çekeceğini açıkladı.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynağı

Ekli dosyalar

• Opet1.jpg
    Opet1.jpg
    21.3 KB · Görüntüleme: 948
Moderatör tarafında düzenlendi:
Fiatı 5 kuruş inse ne olur inmese ne olur. Esas indirim akaryakıt fiyatlarının üzerindeki deli dumrul vergileri inerse olur. Akaryakıt fiyatında dünya şampiyonuyuz, padişahım çok yaşa,...( motosikletlerden ormanlık alandan geçerken temiz hava vergisi alacaklar diye bir duyum aldım.)

Son düzenleme:
Evet okadar indirim ne olacak ki yunanistan da bile benzin fiyatı 1.5 -2 TL civarında diye duymuştum yanlışım varsa düzseltin lütfen:silent:
Biz neden bukadar fazla para ödüyoruz yazıktır bize yaw:farao::salut:

Fiatı 5 kuruş inse ne olur inmese ne olur. Esas indirim akaryakıt fiyatlarının üzerindeki deli dumrul vergileri inerse olur. Akaryakıt fiyatında dünya şampiyonuyuz, padişahım çok yaşa,...( motosikletlerden ormanlık alandan geçerken temiz hava vergisi alacaklar diye bir duyum aldım.)

yok artık daha neler :D
bu hükümet onuda yapar hiç şaşırmam... Benzine habire zam geldiğinde kimsenin çıtı çıkmadığı senini bu bahsettiğin duyum olsa, eminimki bunada kimsenin çıtı çıkmaz. :salut:

bu memlekette benzinin litre fiyatı 5 ytl olsun memleketimin insanı zevkinden taviz vermez :) ne zengin bir milletiz :queen:

böyle koyun bir millet oldukça benzin 5 tl de olur 6 tl de, nede olsa herşeyi kabul ediyoruz.

K.K.T.C. den benzin alsak olmuyor mu ? Hadi onu da geçtim,kendi yer altı zenginliklerimiz... Düşündükçe sıkıntı veren bir durum.
Sigara ya ve alkôle gelen zamlara; Sağlığınız için yaptık dediler.
Benzine gelen zamlar da heralde Trafik kazalarını önlemek için olsa gerek.

Akaryakıt firmalarının ne suçu var? Adamlar reklam yapıyor işte ne olacak..

o indirim fazla bi etki etmez sorun vergilerde ama adamlarda en azından indirim yapıp müşteri cekmeye calısıyo belli mi olur bu rekabette herkez indirir belki :mrgreen:

Halen akaryakıt fiyatlarındaki fahiş ücretin Türkiye'de petrol olmamasından kaynaklandığını sananlar var ya ben de buna hayret ediyorum!: cyclopsan

Bakınız canım kardeşim; benzinin rafineri çıkış ücreti 0 lira olsa, yani bedavaya çıksa devlet 2,5 lira vergi alacak 5o kuruş da bayi alacak benzin fiyatı yine 3 lira olacak.

FAHİŞ AKARYAKIT FİYATLARININ DÜNYA PETROL FİYATLARI İLE YA DA TÜRKİYE'DE PETROL OLMAMASI İLE İLGİSİ YOK !

Daha kaç kere yazılacak anlatılacak bilmiyorum.Bu kadar çok mu okumaktan yada okuduğunu anlamaktan aciz insan var burada?

Bundan sonra "petrol fiyatları" yada "ülkemizde petrol yok bilmemne" diye yazmaya devam eden olursa küfür etmeden forum kuralları içinde rencide edicem haberiniz olsun.

Salaklık da bir yere kadar kardeşim. Biraz akıllı olun yav, gözünüzü seveyim.

1 sene öncede 100liralık benzin alıyordum şimdide 100liralık benzin alıyorum neye yaygara koparıyorsunuzki diyen saftiriklerin olduğu memleketteyiz arkadaşlar.

"hak ettiğiniz şekilde yönetilirsiniz"

ılk cbr125ımı aldıgım zamanlar 2.58 cıvarında alırdım benzını amma çok benzın harcıyorum derdım. sonra gt250r aldım benzınler arttı 3,25 cıvarı. sımdı baktııgmızda diesel oldu 3.3 benzın 4tlde. aracım tuplu oldugu halde kmde 25-30krs yakıyor.

maliye bakanı bir gazetedeki röportajında utanmadan diyorki ; avukattan doktordan alamadığımız vergiyi benzinden aldık ::rantinp:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar