- Motosikleti
- Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
- Konu Yazar
Mesajına ben teşekkür ederim Clemenze.:cat:Maşallah, dert keder olmadan 2000 km'ler... Teşekkür ederiz.
Hepbirlikte nice güzel gezilere...
Güzel mesajına teşekkürler Uğur.:wiinkk:Beğenmene ve özlem gidermene yardımcı olduğu için raporum, mutlu oldum.Emeklerine sağlık Sıtkı abim,harika bir gezi olmakla beraber bir çok kişinin gönlünüde almşsın
Ayrıca 2002 de tam 6 ay kaldığım Kaş'ı tekrardan görmem iyi oldu ayrıca çok fazla değişmemiş.
Anlatımınla resimler bir araya gelince çok hoş olmuş ve çokda keyif aldım.Tekerin daima düz bassın Sıtkı abim.:cat:
Soluk almadan baktım ve okudum , elinize sağlık , kazasız belasız nice geziler dilerim. Yolunuz tekrar buralardan geçerse tanışmak isterim.
Teşekkürler Buruc. Daha önce haberim olsa mutlak uğrardım. İnşallah birdahaki sefere.:cat:
Mesajın için ben teşekkür ederim Erim.:cat:Hayranlıkla okuyup,fotoğrafları tek tek inceledim. Elinize sağlık yaptığınız bu güzel geziyi fotoğraflarla bu kadar güzel anlattığınız için...::biggrinn::biggrinn::
![]()
Bu resimdeki bulut hiç dikkatinizi çektimi...
Gezi gerçekten yoğurtlu iskender tadında geçmişİmrenilmicek gibi değil.Tekeriniz düz bassın...
İyi yakalamışsınız bulutu sevgili Şanveren. Farketmemişim.
Raporu beğenmenize sevindim. Teşekkürler...:wiinkk:
Ah be Sıtkı abicim haber versen atlar gelirdim dağda dozer taşlardık yine :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Müsait olduğunu bilsem aramaz mıyım Okan'ım. Dediğin gibi yolda taşlanacak çok dozer vardı.:cherry:
:cat::cat::cat:
Emeginiz icin cok cok tesekkürler
Harika bir gezi olmus..
Ben gecen Pazartesi Lastik degisimi icin verdigim motorumu hala alamadim tamirhaneden.. Soguk ve yagmur yüzünden..r:
r:
Mesajınıza ben teşekkür ederim.
Güney'in güzelliği. Kış kolay geçer. Motosiklete bu sayede 12 ay binmek mümkün buralarda.:cat:
Teşekkürler Harbitürk.:cat:Harika bir gezi süper bi anlatım olmuş. Gitmiş kadar olduk eline emegne saglık.
harika bir gezi olmuş benimde tek tek fotoraflara bakmam yarım saatten fazla sürdü:d
Beğenmene sevindim Motorcu. Teşekkürler...:wiinkk:
sıtkı ağabey,yine harika bir gezi yapmışsınız.biz de en son bu yaz o virajlardan geçmiştik.bayılıyorum o yola.paylaşım için teşekkürler.:cat:
bu arada murat kardeşiminde motorları hayırlı olsun.:cat:
Teşekkür ederim dostum.:cat:
O virajlar gerçekten insanı kendinden geçiriyor.:wiinkk:
Murat'a ileteceğim iyi dileklerini.:cat: