Anladım seni. Yardımcı olurum desem yalan olur canının sıkılmasını istemem o yüzden. Bu konuda destekçin çıkar umarım. En kısa zamanda senide görmek isteriz aramızda :cat:
Birden trafiğin içinde bulursan kendini ürkebilirsin.
Anladım seni. Yardımcı olurum desem yalan olur canının sıkılmasını istemem o yüzden. Bu konuda destekçin çıkar umarım. En kısa zamanda senide görmek isteriz aramızda :cat:
selam millet hobaaa :queen: ben geldim nasılsınız napıyonuz bakalım.
yardım önerin için çok çok teşekkür ederim. ben yarın tekrar arıyacağım motor sahibini, eğer eve kadar ben getiririm derse ulaşım problemini çözmüş olurum, eğer olmassa senle iletişim kurabilirmiyim?
Kardeşim, hoş geldin, bu motorKafa hararet yapmış sanıyorum.
Tutturdu abi Hyosung alın diye, deli midir nedir?
Kıskanıyo kıskanıyo :bounce:
Ohooo burak abide gelmiş hoş gelmiş. Naptın abi motoru halloldu mu ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
Olur tabi ama gün ve saatte önemli h.içi çalışıyorum 09,00 - 18,00 arası ve bostancıda oturuyorum. Ona göre ayarlamaya çalışırız bişeyler :wiinkk:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 ----------
:queen: Abi taktım valla özellikle sana aldıracam bu gv250 yi :cherry: Aldırmasamda bulcam bi hal çaresini senide gv ci yapcam bi şekilde :cherry:
öyle hemen trafige çıkma motora sakin bir yerde alış hatta egitim al sana küçük çekmecede yardımcı olalac bir arkadaş var selamımı söyle yakınsınız tanışın sana ustada bulur adı kemal mkemalyonca diye gv650 sahifesinde yazıyor özelden mesaj gönderevet bende ondan korkuyorum![]()
selam millet hobaaa :queen: ben geldim nasılsınız napıyonuz bakalım.
Ezin siz ezin ben seviyorum gv 250 mi :salut:İlerde kıskanıp derseniz bende bi tur atıyım vermem motorumu :cherry:
alooo burak motoru ne ettin
bu gün emlakcı olan metin geldi tanıştık ve bana yakın 150 m2 bir yer varmış orayı gösterdi fena değil ama daha güzel bir yer buluruz belki diye araştıralım dedim
yakında kendi yerimizde toplanacagız arkadaşlar
öyle hemen trafige çıkma motora sakin bir yerde alış hatta egitim al sana küçük çekmecede yardımcı olalac bir arkadaş var selamımı söyle yakınsınız tanışın sana ustada bulur adı kemal mkemalyonca diye gv650 sahifesinde yazıyor özelden mesaj gönder
iyiyiz asıl sen ne ettin arızayı nerde buldun makina iyimi
bakarsınız cuma akşamı bende uğrarım millet
bakarsınız cuma akşamı bende uğrarım millet