Çanta güzel olmuş,hayırlı olsun ,fazera arka çanta çok yakışıyor geçen ay bende ikinci el givi v46 çanta taktım ,ışık kiti ve yaslanma süngeri dahil rengi gri(sıf bu özellikler 250 ytl tutuyor) . çanta ,taşıma tablası ve demirin mağza fiyatı yaklaşık 1 milyar civarıydı ben hepsine 450 ytl verdim acaba siz kaç ytl verdiniz hepsine ?
Çantanın montajı gerçekten çok uğraştırdı ,şimdi aklımda egsos var ama çantayı söküp egzosu takmaya eriniyorum .Fazeri olan bir arkadaş sakın egzos takma çok kafa ağrıtıyo şehir içlerinde insanlar rahatsız oluyor ben bile sökecem dedi aklım iyce karıştı sizce ne yapmalıyım ?

makınenın sesını merak ettım :rendeer:benim çanta givi e 52 fiyatı 430 tl,
çanta demiri 150 tl,
çanta aparatı 60 tl
toplam fiyat :640 tl ye mal oldu,
çanta demirini ise ben monte ettim hepsini takmam 30 dakikamı aldı,
eksoz bende akrobovic eksoz var, aldıgımda üzerinde idi ,alrıken ojınal eksozu yoktu, bunun için bunu kullanıyorum,
eksoz aşırı sesli diyebilirim,
aynı fazerden kuzenim de de var onun ki orjınal eksoz oldugu için ses çıkarmıyor yani onun son sesi benim rolantideki sesi geçemiyor,
gece sokaga girdigim zaman üst sokakta stop edin boşta giriyorum garaja, ben rahatsız olmuyorum ama komşular rahatsız olmasın diye yapıyorum bunu,
aksine motordan çıkan eskoz sesi beni daha da heyacanlandırıyor,
ses meselesi zevk meselesi gibidir, renkler ve sesler tartışılmaz.
niyetin varsa alacaksın.
çantasız fazer hiç ollmasın daha iyi,,,,
![]()
makınenın sesını merak ettım :rendeer:
duyman gerek...:queen::queen:
duyman gerek...:queen::queen:
:silent:
video yokmu:silent:
arkadaşlar benim bir sorum olacak ,fazerlarda motorun olduğu yerde yana düşmesi halinde givi koruma demirinin işe yaramadığı ve bu sebebden dolayı kafa grenejı ve deponun eğildiğinden bahsediyorlar bu sizce doğru mu? eğer doğruysa buna nasıl bir önlem almalıyız ?