Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

selamlar,
2008 model sorunsuz, tak çalıştır, temiz, turuncu hyosung gt250r aramaktayım...
satmak isteyipte henüz sahibinden'e ilan vermemiş olan biri varsa özelden ulaşabilir;)...

not:gerçek 2007 model ise o da olur, turuncu bulamazsam en son çift renk kırmızı...
bide stkanuni değil, hyosung :) ikisininde aynı motor oldugunu biliyorum ama kanuni markası itici geliyor bana...

itici değilde bütçe meselesi diyelim biz şu işe :mrgreen:

GÖЯKEM;2239519' Alıntı:
itici değilde bütçe meselesi diyelim biz şu işe :mrgreen:

sen öyle diyebilirsin;)
bana itici geliyor,
kanunilerin fiyatlarına hiç bakmadım bile:)
ama mesajından anladıgım kadarıyla daha pahalı sanırım, daha ucuz olsa yine hyosung olsun diyorum;)...

sen öyle diyebilirsin;)
bana itici geliyor,
kanunilerin fiyatlarına hiç bakmadım bile:)
ama mesajından anladıgım kadarıyla daha pahalı sanırım, daha ucuz olsa yine hyosung olsun diyorum;)...

üstündeki yazıyı cıkartırsın olur biter cok takmışşın sen kanuni yerine sonuçta aynı motor.

Ya bu benim debriyaj cok yukarda kavrıyo ist trafiginde ölüm ayar yerine baktım zaten tamamen kapalı sanırım telin değişme zamanı gelmiş ölemidir acaba ?

üstündeki yazıyı cıkartırsın olur biter cok takmışşın sen kanuni yerine sonuçta aynı motor.

Ya bu benim debriyaj cok yukarda kavrıyo ist trafiginde ölüm ayar yerine baktım zaten tamamen kapalı sanırım telin değişme zamanı gelmiş ölemidir acaba ?

telin ayarıyla ilgili bir şey

Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum, ama maalesef alayıda böyle üst noktada kavrıyo debriyajı yapıcak bişeyin yok...

Arkadaşlar soldaki sinyal ve uzun kısa düğmelerinin olduğu takoz un fiyatını bilen varmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar