Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar soldaki sinyal ve uzun kısa düğmelerinin olduğu takoz un fiyatını bilen varmı.

Fiyatını bilmiyorum (büyük ihtimal pahalıdır) ama illaki orjinal takman gerekmez hoşuna giden başka bi motorunkinide takabilirsin biraz elektrik bilgin varsa uydurabilirsin soketleri, hem daha ucuza gelebilir nitekim...

evet aynı dertten bende muzdaribim ben çözümü alışmakta buldum ama dediğim gibi teknik bilgisi daha fazla olan birilerine danışmamız lazım...

Hatta bi konu açsakmı bu konuda bilemiyorum...

Çok iyi olur.
Teli kısaltmak yada standatın dısında bir telle olabilir mi acaba.

İstanbulda çok zor trafik dur kalklarda.

Valla bana telle alakalı bir durum gibi gelmiyor ama sen bilirsin yinede denersende bişey kaybetmezsin sanırım...

Valla bana telle alakalı bir durum gibi gelmiyor ama sen bilirsin yinede denersende bişey kaybetmezsin sanırım...
ona üstün Türk Zekası ayarı çekmek lazım.
Servisinede sormak lazım onlar bilir belkim :cat:
sana verdigim linkteki debraj telini al bi dene derim bende burda forumda bir arkadaşımızdan okuyup almıştım ordan

Bende bakmıştım dun akşam o tele bakalım durum neyi göstercek.

debriyaj telinin üst manetteki ayarından başka alt bağlantı kulağının ordada ayar somunu vardır ordan 3 diş kadar gevşetebilirsin rahatlar ,fakat çok gevşetirsen aşşağıda kavrar bu seferde boşa geçerken ve 1. vites geçişinde sıkıntı olur ve elin debriyajda bekleme konumunda motor haraket etme teşebbüsünde olur.
telinizi tam ayarında tutun ve özellikle çakma marka yağlardan kullanmayın iyi yağ vites egeçişlerini kolaylaştırır boşa geçerkende zorllama yapmaz çakma yağlar ısındıkça saçmalıyor.
ben yağ değişimlerinde 1 lt 4t yağ motul 1lt de mobil 10/40 yarı sentetik otomobil yağı kullanıyorum karışım mükemmel oluyo.

debriyaj telinin üst manetteki ayarından başka alt bağlantı kulağının ordada ayar somunu vardır ordan 3 diş kadar gevşetebilirsin rahatlar ,fakat çok gevşetirsen aşşağıda kavrar bu seferde boşa geçerken ve 1. vites geçişinde sıkıntı olur ve elin debriyajda bekleme konumunda motor haraket etme teşebbüsünde olur.
telinizi tam ayarında tutun ve özellikle çakma marka yağlardan kullanmayın iyi yağ vites egeçişlerini kolaylaştırır boşa geçerkende zorllama yapmaz çakma yağlar ısındıkça saçmalıyor.
ben yağ değişimlerinde 1 lt 4t yağ motul 1lt de mobil 10/40 yarı sentetik otomobil yağı kullanıyorum karışım mükemmel oluyo.
Altta varsa süper ben ordan deneye deneye tam noktasını bulurum.
Castrol kullanıyordum cbrda Ipone deniycem Gt'de.
Yağ motorun herşeyi zaten.
Birde motorun altına baktım full grenajlar full kapalı alt sakalı cıkartıyomuyuz yağ değişirken ?
GÖЯKEM;2239582' Alıntı:
casillas00 hocam allah için şu şifreni verde imzanı düzelteyim :cherry:
Ah cıbırım ah :queen:
Dokunma Bende :mrgreen:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...sung-beyin-gt-250r-250-r-beyin-33958311/detay
bu adreste bi beyinvar geçmiş zaman tarihli belki işe yarar.
sakal sökülecek yağ filitresi değişiminde alyan civatalar iyi sıkılmazsa yağ kaçırıyor,apaçi nin yağ filtresi uyuyor.

an125inde uyuyormuş.
http://www.motoplus.com.tr/urun/300...-4-zamanli-sentetik-performans-motor-yagi-1L-

Bu yağdan alıcam.

Balatada http://www.velomoto.com.tr/urun.php?kod=431-159&kategori=95

Fatih kılıç 15lira dedi haftasonu alıcam hepsini.
ve arka diskime surtuyo balatalar arka dıskı yakmış kurtarmaya calıscaz olmadı oda değişcek.

hayırlı olsun =) arka fren merkezim bozuk çıktı, kawasaki zx6 nın kini takmaya çalıştık vida yerleri uymadı mecbur yine hyo alıcaz. bu arada nerde bulurum? nekadar fiyatı? balataların oldugu yer değil arka fren pedalının bağlı oldugu yağı pompalayan parçadan bahsediyorum

Geçmiş olsun hocam 150 tl gibi bir fiyatı vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam...

sağolasın :( çıkma 100 tl ye buldum sıfır bulamazsam onu alıcam, sıfır linki var mı sizde ben bulamadım da

Yanlış hatırlıyomuşum 132 tl imiş :)...

20960028.jpg

11727215.jpg

Bu baktığım zaten kanuni' nin kendi sitesidir(kuralkan) servisin farklı fiyat söylerse çıkışmanı öneririm sitenizde bu fiyat siz adammı dolandırıyosunuz vb. gibisinden...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar