Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar şu yokuşlarda zorlanma meselesi nedir ya?
alacağım dediğim motorcu herkez (sonradan 600f geçeceğimi biliyor)250 ile başla diyor?
banada 250 ye 7 bin tl verip sonra satmak saçma geliyor yani biraz daha ekle 600f al hesabı.
bi akıl verin yahu kullananlar
eksileri nedir bu motorun.
en kötü eksisi yokuş , ve !!! galibaki şu düşük kmlerde bile sürekli vitesle oynamak:(
600 le 1.viteste 130km ye kadar çık ses yok
ama bunda :(iyib ir vites canavarı yapıyordur insanı

yahu bunu sen söyleme bari :)

600'luk motor hiç kullanmadım ama 250'lik ninja kullanan ve 7500km cbr ile yol tepmiş biri olarak söyleyebileceğim şeyler:

1) her sınıf motorun kendine özgü bir eğlencesi var ve bazen cbr125'e binmeyi özlüyorum. elimde olsa cbr125'imi satmadan ninja alırdım
paranın gözü çıksın :)

2) 250cc'lik bir motor yeni başlayan birisini fazlasıyla tatmin eder. 2.0 motorlu bir binek otomobil gibi atik.

3) cbr 125 yokuşlarda öyle bayılan bir motor değil. hatrı sayılır dikliklerdeki rampalarda 90km hız ile 3.viteste çıkabiliyor (motoru çok sıkıştırıyorsun o ayrı tabi)

4) özellikle yuksek devirlerde cbr125'in çok tatlı bir motor sesi vardır :)

125'likten sonra 600f'e geçilebileceğini pek sanmıyorum, orası ayrı. soğuk asfaltta bile kıç atan bir motor, gaz hassasiyeti çok yüksek.

250'den 600f'e geçiş yapmak yerine farklı yol izleyebilirsin, en azından benim planım bundan sonrası için şu şekilde:

cbr125r (başlanıç yaptığım motor)
ninja250r - çift silindir (bununla 20bin km yol yapmayı planlıyorum)
er6-f - çift silindir 650cc tork harikası spor touring. (bu motordan sonra bütçe el verirse 4 silindir bir makine)

Arkadaşlar iyi akşamlar.Cbr ı satılığa çıkarıyorum. Aıle zoru ıle arabaya geçeceğim.

31.12.2012 ye kadar vize var. Arka firen balatası yenı değişti.

birazdan ilanı da eklerım buraya. içim acıyor ama o arabayı da kaçırmak ıstemıyorum :)

yahu bunu sen söyleme bari :)

600'luk motor hiç kullanmadım ama 250'lik ninja kullanan ve 7500km cbr ile yol tepmiş biri olarak söyleyebileceğim şeyler:

1) her sınıf motorun kendine özgü bir eğlencesi var ve bazen cbr125'e binmeyi özlüyorum. elimde olsa cbr125'imi satmadan ninja alırdım
paranın gözü çıksın :)

2) 250cc'lik bir motor yeni başlayan birisini fazlasıyla tatmin eder. 2.0 motorlu bir binek otomobil gibi atik.

3) cbr 125 yokuşlarda öyle bayılan bir motor değil. hatrı sayılır dikliklerdeki rampalarda 90km hız ile 3.viteste çıkabiliyor (motoru çok sıkıştırıyorsun o ayrı tabi)

4) özellikle yuksek devirlerde cbr125'in çok tatlı bir motor sesi vardır :)

125'likten sonra 600f'e geçilebileceğini pek sanmıyorum, orası ayrı. soğuk asfaltta bile kıç atan bir motor, gaz hassasiyeti çok yüksek.

250'den 600f'e geçiş yapmak yerine farklı yol izleyebilirsin, en azından benim planım bundan sonrası için şu şekilde:

cbr125r (başlanıç yaptığım motor)
ninja250r - çift silindir (bununla 20bin km yol yapmayı planlıyorum)
er6-f - çift silindir 650cc tork harikası spor touring. (bu motordan sonra bütçe el verirse 4 silindir bir makine)
Bende yazıcaktımda boşver dedim atlamayalım lap diye,küçük cc motor aldıgında çevrendeki muhabbet şu 600cc motorun gaz koluna dokunmamış adamlar gelir ve
-ne kadara aldın kardeş
Sen:Filanca fiyat.
-hmm güzel motor ama,2 daha koyar 600 alırdın be.
Bu diyalogu 2 ay felan çektim artık he tamam diyip direk konuyu kapatır oldum.

Arkadaşlar iyi akşamlar.Cbr ı satılığa çıkarıyorum. Aıle zoru ıle arabaya geçeceğim.

birazdan ilanı da eklerım buraya. içim acıyor ama o arabayı da kaçırmak ıstemıyorum :)

Hayırlısı Olsun ;)

Babamda beni kandırmak için mini alıcam motoru boşver Scorrko mu nedir bi spor araba varmış ondan alak felan dedim yok 2 teker akar :queen::queen:

Sabah gidiyorum GT'yi almaya Bursa'Ya ;)

gözünü seveyim baba parası...

Baba parası dıyorsunda guzel dostum bilmeden konuşuyorsun. Ne yanı babamızda para var ama baba parası dıye aç mı yaşayalım? yayan mı gezelım? Herkes de aynı terane bak goruyon mu baba parası yıyo der halbukı babasında olsa kendıde yer.. Ayrıca buradakı cogu kışı çalıştıgımı hem dersane hem işe gittigimi bilir. Boyle gereksiz seylerle casıllasında benım de canımı sıkma lutfen.

hayırlısı olsun arkadaşım,
gerçekten de temizmiş motosikletin

Baba parası dıyorsunda guzel dostum bilmeden konuşuyorsun. Ne yanı babamızda para var ama baba parası dıye aç mı yaşayalım? yayan mı gezelım? Herkes de aynı terane bak goruyon mu baba parası yıyo der halbukı babasında olsa kendıde yer.. Ayrıca buradakı cogu kışı çalıştıgımı hem dersane hem işe gittigimi bilir. Boyle gereksiz seylerle casıllasında benım de canımı sıkma lutfen.

sakin ol şampiyon...

param olsa dusunmeden alacagım bi motor alacak olan arkadaş cok sanslı

teşekkürler Arkadaş inşallah senın de guzel bır cbr ın olur :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

casillas00 ve ali ikiniz içinde hayırlısı olsun :)

Sağol dostum çok teşekkür ederım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:38 ----------

hayırlısı olsun arkadaşım,
gerçekten de temizmiş motosikletin

Sağol dostum. ilk teklıfı de geldi 3400 lıra :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 ----------

sakin ol şampiyon...

sakinim Crixus :cat:

beyler size bir kaç resim gösterek istiyorum nasıl atabilirim buraya telden?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------

beyler gökhans16cbr adında bir albüm açtım attım siteye resimleri yorumlarınızı bekliyorum :)

casillas00 motorunu Merakla Bekliyorum...

Bendeki sansmı Bilmiyorum Yok Böyle Bişey yaw :(:(:(

Cumartesi Günü Sabah 9'da Direksiyon sınavı.... Saat 10'da AOL Sınavım Var :(:(:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar