bir gt 250 alacağın zaman öncelikle hyosung mu alacaksın yoksa s&t kanuni mi alacaksın buna karar ver. daha sonra krank kırma sorunu hyosunglarda var ama 2008 yılı sonrası üretimlerinde yani s&t kanuniye geçtikten sonra bu problem yok olmuş durumda.
hyosungları bilmiyorum ama s&t kanunilerin arka silindir keçelerinde yağ atma veya terletme sorunu var bunu bilmelisin. kafaya takılacak bişey değildir.
makina alacağın zaman bir kere kolduklarına kadar sök ve şase bağlantılarını kaynaklarını vidalarını ve diğer bağlantı elemanlarını kontrol et. çatlama, ezilme, deformasyon varmı.
daha sonra makinayı üst üste 9-10 defa kontağı aç bekle sonra kapat buradaki amaç devir saatinde ve enjeksiyonda enjeksiyon pompasında sorun varmı buradan anlayabilirsin.
makinayı çalıştır yan ayaklıkta beklesin ısındıktan sonra makinanın sesini dinle stabil kararlı bir rölantisi mi var yoksa değişken dalgalı bir rölantisi mi var.
silindirlerin ve diğer motorun üzerindeki vidaları somunları bağlantı elemanlarına bak vidalarda alyanlarda yıpranma zorlanma gibi bişeyler varmı.
sonra makinaya bin 140-150 gibi 10-15km yol git makinada bu hızlarda devir kesmeden zorlanmadan gidebiliyormu. tabi bu söylediğim kullanılan makinalar için yatan makinalar için bunu yapamazsın ben uzun süre makina yattıktan sonra 40-50 km gittikten sonra makina açılmaya başlıyor

).
son olarak eğer comet almayı düşünüyorsan satıyorum ben motoru...