Motor temiz görünüyor ama biraz hor kullanılmış galiba.
Çünkü 13000km piston segman değiştirmek için az bir km.
Gidip görmek lazım.
Gidip görmek lazım dediğin gibi görmeden bu kanıya nasıl vardın anlamadım
Motor temiz görünüyor ama biraz hor kullanılmış galiba.
Çünkü 13000km piston segman değiştirmek için az bir km.
Gidip görmek lazım.
Gidip görmek lazım dediğin gibi görmeden bu kanıya nasıl vardın anlamadım
13000'de piston-segman değişmiş daha ne olsun. Bu kanıya varmak zor olmadı :cat:
işte gidip görmek lazım heşey göründüğü gibi olmuyorAyrıca ilanın Kmsi güncellenmemiş. o motoru gördüğümde zaten 15k civarındaydı. Kimsenin motorunu karalamayalım fiyat konusunda belki bazılarının hoşuna gitmeyebilir bana göre ucuz çünkü ben daha fazla verdim piyasayı öldürmeyelim beyler bizde satacaz elbet motoru
![]()
Teşekkür ettim.En azından yanımda pistondan sesten flan alayan birini götürürüm heralde![]()
Km ye göre motor bakmayın arkadaşlar
Bendeki rs250 bana geldiğinde 4800 deydi ama pistonlar bitikti
Yeni piston taktım ve sıkıntısı kalmadı..
Daha önceki gilera 58000 deydi ama üzerinde orjinal piston vardı
Ayrıca ferco sizi gazlıyo söyliyim piston piyasada 40 lira krank 80 lira
Orjinal değil diyceksiniz ama kendinizi kandırmayın İtalyadan geliyo denilen piston ve krank kollarıda taiwan malı
Demem o ki makinada yabacı ses yoksa piston silindir değişmiş önemli değil al kullan kafan rahat olsun sıkıntı cıkarmaz merak etmeyin..
O konuda haklısın extrema piston segman yamahadan da alsan zaten 90euro önemli olan farklı ses gelmemesi, silindirin durumu. yamahada silindir 1000tl civarıydı. Fercoyu sen düşün.
Silindir fazla zarar gördüyse, büyük numara piston takmak zorunda kaldıysalar bi dahaki sefere rektefiye hakkı kalmadıysa sıkıntılı bir durum.
Gömlek çakmakla da aynı verim alınmıyor.
ExTReMa 400tl işçiliğe acımam ama pistona 350tl istenmesine acırım. Bu arada piston 70 di 40 mı olduŞaka bi yana ortalama / yuvarlama fiyat veriyosundur heralde.
tomass verdıgın bılgı cıın saol ama o rolantı vıdası benım sorunum yedek deposunda hava basıncı fazla oldugundan su atıyordu
motorumun rolantisi düşün diye ben sormuştum sanırım karışıklık oldu tşkler tomass
yardımın için tekrardan tşkler birkaç gündür motoruma binmediğim için yapamadım ama akşam iççıkışı yapacağım.Karışıklık oldu sanırım darklord senin problemin kanusunda bi çözüm yolu bilmiyorum malesef.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:29 ----------
Rölantiyi yükseltince problem çözülmüştür umarım.
yardımın için tekrardan tşkler birkaç gündür motoruma binmediğim için yapamadım ama akşam iççıkışı yapacağım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------
bide birşey soracağım 1. viteste giderken 7000 devire kadar zor hızlanıyor sanki birşey tutuyor,hızlanmasını engelliyor gibi sonradan biranda hızlanıyor. acabada normalmi böyle olması yada bir problemmi var motorumda ???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:57 ----------
kusura bakmayın bu motora yabancıyım biraz antalyada hiçbir arkadaşımdada yok gpr suyunu nereden kontrol edeceğim ???