- Konu Yazar
Arkadaşlar beni arayan Telekom yetkilisi santrale yakın olduğum için bu avantajın belli bir kaç abonede olduğunu söyledi...aboneye uzaklığım aslında 5-6 km civarında...okuduğum kadarıyla daha yakın olmam gerekiyormuş bu en yüksek hızdaki band sinyalini almam için...bu hıza çok ihtiyacımda yoktu aslında...45 lira ödüyordum adsl ye...şimdi 43 e düştü hız arttı ama ben bu hızın arttığını nasıl anlayacağım...upload yaparken mi...adsl yeterliydi bana...şimdi değişen bişey olmadı...
normal şartlarda adls paketim 54 gaymeye yükseldi 1 Ocaktan itibaren zamlandı...en azından zam yemedim ve erişim hızım arttı değillmi...
hıs testi sonucları bu...iyi mi kötü mü değerlendirmeyi bilenlere danışmak istedim...keza ne kadar benim işime yarar bilemedim...bu değerler çok mu iyi acaba...
basit ev kullancısı olarak fazla indirdiğim şeyler yok...modemi ücretsiz verdiler...

normal şartlarda adls paketim 54 gaymeye yükseldi 1 Ocaktan itibaren zamlandı...en azından zam yemedim ve erişim hızım arttı değillmi...
hıs testi sonucları bu...iyi mi kötü mü değerlendirmeyi bilenlere danışmak istedim...keza ne kadar benim işime yarar bilemedim...bu değerler çok mu iyi acaba...
basit ev kullancısı olarak fazla indirdiğim şeyler yok...modemi ücretsiz verdiler...