Hepsini boşverde kimsenin beğenmeyip delip deştiği yerine başkasını taktığı b..ktanmı b..ktan ekzoz fiyatına bakında imana gelin :queen:...
![]()
Dahada bişey demiyorum bunun üstüne savunan savunsun kanuniyi :farao::farao:
Bu arada Fatmagülün Suçu Ne?:mrgreen:
dostum galiba bu fiyat listesi biraz yanıltıcı.zaten herkes oraya takıldı kaldı.ya sevgili kardeşlerim bu kanuni yi yönetenler uzayda yaşamıyorlarki.onlarda senin benim gibi insan.heralde bu fiyata bunu kimsenin almıyacagını biliyorlar.zaten o sadece egsoz fiyatı degildir ,büyük ihtimal komple egsoz olmalı.borusu manifoltu katalizörü şu su busu .ben tam 2 kere katalizöründe baglı oldugu ön egsoz borusunu garantiden degiştirdim. listede fiyatı 300 tl gibiydi.kanuni hiç birşey sormadan 5 gün içinde servisime yolladı.28.000km civarı kontak anahtar setim biraz takılmaya başladı .servisdeki usta bu gidici degiştirelim dedi.herkes kanuni hayatta onu garantiye sokmaz dedi.kaç paradırki bende kendim alırım dedim.kanunideki fyatı görünce bende oha çokmuş yav dedim.ebaydan falan baktık.kontagı kanunin 3/1 fiyatına buldum bir yerde.adamda tutturdu TÜRKİYE' satış yapmıyorum diye.neyse usta bir şansımız deneyelim dedi garantiden.bir hafta sonra kargo geldi garantiye sokmuştu kanuni.birde baktık ki kontak ,depo kapagıve bagaj kilidi hepsi set halinde 2 de anahtar.yani diyecegim o ki ordaki fiyatların bazıları takım halinde ama belirtilmemiş.şimdi ben ebay dan sadece kontagı almış olsaydım,yanımda 2 tane anahtar taşımam gerekecekti depo ve bagajı açmam için.:queen:belirteyim kanunin avukatı degilim ne demişler yigidi öldür ama hakkını yeme.valla utandım bak şimdi motordan kanuni yazısını sildigime.:queen::queen: