abi sen yaşıyon mu nerelerdesin
yaşamaya çalışıyorum fatih![]()
abi sen yaşıyon mu nerelerdesin
yaşamaya çalışıyorum fatih![]()
aras kardeşim eğer motorun garantisi yok ise yağını ve genel bakımını ben kendin yap derim.o kadar zor bişey değil yeter ki biraz merak ve de biraz da zaman ve de tabi ki biraz da yeteneğin olsun.:cat:
Herkese iyi akşamlar.Ben ybr'mi bugün yarın 4000 bakımına götüreceğim.4000 bakımında neler değişiyor neler yapılıyor ve ne kadar fiyat ödeniyor ortalama.Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.Cevap yazan herkese Teşekkür ederim.![]()
sadece yağ değişiyor fiyatta 30 tl![]()
bende 3000 bakımına götürüceğim..500'de götürmüştüm 60'mı 70 lira mı ne bayıldım..Bakalım 3000 de 100'ü alırlar artık.Kaliteli yağ orasına burasına ayar, sanırım buji değiştirirler..
30 lira nerde uğur sırf garanti için götürüyorum bi ton cebe indiriyorlar..yaptıklarını normalde max 40 liraya yaptırırımda işte..
Bu arada 6000' de yağ değişimi iyiymiş..Ben ve çoğu arkadaşım 2000 de bir değiştiriyor gerçi zorluyoruz allahı var bi gün sorun çıkartmıyor 1000'de bile değiştiririm gerekirse
+ size bir şey sormak istiyorum antalyada 1 haftadır havalar soğuk bende arabamla gidip geliyorum motor yatıyor dün çıkardım aküsü bitmiş..Daha 2.300'kmde zorlamadımda..akü bitti sanırım arada çalışıyor dün ayaklıkla çalıştırdım soğuk sıcak dinlemiyor tek marşda alıyor benim motorda aküye kafam takıldı..
30 lira sadece yağ için alıyorlar ben sordum diğer bakımlar 10.000 km de olacakmış şimdilik sadece yağ değiştiriyorlar birde ben garanti belgesını doldurmak için götürüyorum yoksa yağıda kendım alırım daha ucuza
slm arkadaşlar ben hiç servise götürmedim motoru zaten burada doğru dürüst serviside yok birde çok para istiyorlar ondan dolayı bende motorun alırken demiştim satıcısına ben servise gitmem kendim değiştirir bakarım motora diye garantili birşey olursa ne olacak demiştim sen kitapçığı getir burada servis yapmış gibi tastikleriz dedi bende o yönden rahatım biraz![]()
servisin kötüsü adamı usta eder fatih
Sıcak memlekette yaşıyonuz gezin bakam.
Kar yağmıyor yaBiz karadeniz iklimiyiz çok soğuk oluyor. - ye inmez sizin orda sıcaklık.
yav bi site buldum benım motora göre grenaj satıyorlar ama site yabancı acaba TR'ye getirtebilirmiyiz
http://www.tuningbikes.com/produtos.php?secao_id=MTI2NA==&categoria_id=NTc=&prod_id=NDc=