[Adana - MT]

Herkese iyi akşamlar,

Umarım ancak sizi uğurlamaya fırsatım olan geziniz keyifli geçmiştir. Dükkanın açılış saatine yetişmek için biraz aceleyle ayrıldım, kimse kusura bakmasın, affola.

Bugün ziyaretime gelen bir arkadaşımın fikrini aklımdayken sizinle paylaşmak isterim. Öncelikle bu arkadaşın motor sporlarına özel bir ilgisi olduğunu, önce ralli pilotu eğitimi aldığını, sonradan motosiklete ilgi duyduğunu, Adana'da kurs aldıktan sonra bununla yetinmeyip İstanbul'da da özel eğitim aldığını belirtmek isterim. Yakın zaman önce ise Antakya'da özel olarak düzenlenen bir eğitime katılmış ve yanındaki 20küsür yıldır motora binip her türlü makineyi denemiş olan kişilerin bile "biz motora binmeyi bilmiiyormuşuz yahu" dediğini bana aktardı.

Arkadaşımın fikri ise şöyle: İstanbul'dan profesyonel bir grubun verdiği bu eğitim gerekli kursiyer sayısına ulaşılırsa (ve hava şartları müsaade ettiği müddetçe) her yerde yapılabilirmiş. Cuma akşamı verilen teorik eğitimden sonra Cumartesi-Pazar hava kararana dahi sürüş eğitimi yapılıyormuş. Daha ziyade bir süredir motosiklet kullanıp da benim gibi kendinde eğitimin eksikliğini hissedenler için ayarlanıyormuş. Gerçi benim gibi paslı civata eğitim alsa ne olur, ama fikir hoşuma gitti.

Kış kapıda, haftasonuna doğru yağışlı hava geliyor, sıcaklıklar düşecek, eğitim bir kenara gezmeye bile imkanımız olmayacak belki. Fakat konunun bazı arkadaşların ilgisini çekebileceğini, bu konuda fikir geliştirebileceğimizi düşündüm. Daha önce de sosyal bir grup olarak somut birşeyler yapmak konusunda tekliflerim olmuştu ve olumsuz karşılanmıştı, alıştım artık, sorun değil. Dertsiz başıma dert açmak gibi önemli bir meziyetim var benim. Siz yine de bir düşünün isterseniz.

Eğer Böyle Bir Etkinlik olursa bende katılmak isterim.
Bu Arada herkese günaydın Hayırlı İşler

Çarşamba toplantısı tekrar ÇAMLIK ta yapılmasında fayda olacağını düşünmekteyim. Hem alan genişliği hemde Nargili açısından :mrgreen:
Ben çarşamba günü çamlıkta olacağım....:cat:

herkese iyi geceler çarşamba malesef ben yokum yarın denetleme başlıyor sabah 6:30 iş başı akşam belli değil:salut: bidahaki haftaya kısmetse

Günaydın Arkadaşlar...:rendeer:

muzaffer abi tamam sen nargileni güle güle icte camlık soguk olmaz mı akşamları havayı görüyosun degil mi? brrrrrrrrrrrrrrrrrr:mrgreen:

Haklısın, ancak en son ÇAMLIK kafe yetkileriyle görüşdüğümde bizim için dışarda uygun bir yeri çadırla çevireceklerdi ama bugün tekrar soracam :bounce:

Kardeş, pazar günkü gezimizde bir nargile içtim çok süperdi....:cat: orayı sana şiddetle tavsiye ediyorum :bounce:

wallaha bu sefer kaçacaktım ama kısmet olmuyor elin adamının pazar gunu çalışası hatta adanaya gelesi geldi ne bileyim bir basıret bağlanma durumu var ama çözemedim.... (not: bende bir nargile aparatı var artık her nargile güsel:)

Günaydın Arkadaşlar...:rendeer:

Haklısın, ancak en son ÇAMLIK kafe yetkileriyle görüşdüğümde bizim için dışarda uygun bir yeri çadırla çevireceklerdi ama bugün tekrar soracam :bounce:

Herkese günaydınlar,

muzaffer abi yada olmadı, artık herkes evden kendi çadırını kendi getirecek, oturup kuracak, sonrada fermuarınıda çekip içinde bağdaş kurup nargilesini içecek :queen:
sonrada soranlarada valla işte bizde çamlık havasında nargile içtik yaa diyecek :queen:

wallaha bu sefer kaçacaktım ama kısmet olmuyor elin adamının pazar gunu çalışası hatta adanaya gelesi geldi ne bileyim bir basıret bağlanma durumu var ama çözemedim.... (not: bende bir nargile aparatı var artık her nargile güsel:)

Nasıl bi aparatmış bu :cyclopsan fazla varsa çarşamba akşam getirsene bi test edim :bounce:

Herkese günaydınlar,

muzaffer abi yada olmadı, artık herkes evden kendi çadırını kendi getirecek, oturup kuracak, sonrada fermuarınıda çekip içinde bağdaş kurup nargilesini içecek :queen:
sonrada soranlarada valla işte bizde çamlık havasında nargile içtik yaa diyecek :queen:

Yok yav o kadarda değil :mrgreen:

Adana İl Temsilcisi
Arkadaşlar,az önce haluk hocam aradı.bugüne özel carrefour bimeks te % 20 indirim varmış.pirahna gps cihazı 170 tl maksimuma 5 taksitmiş.bilginize.

muzaffer abi çok şekil bir aparat sanki kola kutusunu yarıdan kesip delmişin gibi duruyor ama acayip kullanışlı nargile hayatta yanmıyor çarşamba gosteririm...

Az önce Çamlık Cafe ile görüştüm bize kapalı yerden yer ayıracaklar, yani üşümeden Nargilemizi içebileceğiz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

bora abinin söylediği gps cihazınıı aldım. hatta mustfa abi ile turgay abide aldı. acayip güzel bir cihaz. 170 lira 12 ay taksitle. hem motosiklet için hem araba için su geçimiyor. kask için fm transmitter hoparlörü var
yani kasktan da dinleyebiliyorsunuz
mp3 mp4 çalar
normal fiyatı 230 lira civarında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar