[Adana - MT]

HATIRLATMA

Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim

Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30

Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu ethemhan
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve eşi
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Emre Ünlükaplan(beter-böcek)

HATIRLATMA

Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim

Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-HAYDUT
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu

Herkese günaydınn.Hayırlı işler boll boll kazanç dilerim:rendeer:

günaydınlar
bu hafta sonu sınav görvim olduğu için gelemiyorum birdahakine görüşmek üzere

günaydın millettt..hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yeni lastiklerimin :p::comico::(metzeler M5) rodajını uzun yolda sizlerle birlikte yapmayı çok isterdim ama maaalesef dükkandayım sizlere hayırlı mutlu kazasız yolculuklar...

günaydınlar
bu hafta sonu sınav görvim olduğu için gelemiyorum birdahakine görüşmek üzere

günaydın millettt..hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yeni lastiklerimin :p::comico::(metzeler M5) rodajını uzun yolda sizlerle birlikte yapmayı çok isterdim ama maaalesef dükkandayım sizlere hayırlı mutlu kazasız yolculuklar...

Kısmet başka zamana inşallah :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------

GÜNCELLEME

Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-Muzaffer (Fazer) ve eşi
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
13-Haluk Abi ve eşi

iyi akşamlar sevgili arkadaşlar. :)
geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olmak isterdim, ama yarın köye gidecez, o yüzden geziye gelemiyorum. inşallah birdahaki sefere. sizlere iyi eğlenceler yolunuz açık olsun.:rendeer:

iyi akşamlar sevgili arkadaşlar. :)
geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum. Aranızda olmak isterdim, ama yarın köye gidecez, o yüzden geziye gelemiyorum. inşallah birdahaki sefere.
iyi eğlenceler diliyorum, yolunuz açık olsun.:rendeer:

Herkese hayırlıgeceler dilerim...
Abilerim şuan bir arkadaşımın arabasıyla mersinden geldim ve anladığım kadarıyla nakit geçişler kaldırılmış! Öyle sanıyorumki bununla ilgili bir kart satın almak gerekiyormuş! Bu durum yarınki geziye katılmama engel teşkil edecek bir durummudur, ne yapmam gerekiyor, hiç bir türlü nakit söz konusu değilmi :pale:

Herkese hayırlıgeceler dilerim...
Abilerim şuan bir arkadaşımın arabasıyla mersinden geldim ve anladığım kadarıyla nakit geçişler kaldırılmış! Öyle sanıyorumki bununla ilgili bir kart satın almak gerekiyormuş! Bu durum yarınki geziye katılmama engel teşkil edecek bir durummudur, ne yapmam gerekiyor, hiç bir türlü nakit söz konusu değilmi :pale:

madde1... nakit 20 lira veriyorsun gişede kartını cebine koyuyorsun oooo kart senin artık :)yaşasınnn seninde bi kartın var artık oleyyyyyyyyyyy........ ve ggölünce otobanladan geciş yapabilirsin madde2...ogs gişesinden arkana bakmadan gönlünce geciyorsun ve sana kimse neden burdan gectin neden para vermedin diye kimsecikler bişe demiyor bu tc cumhuriyetinin bir lutfu:queen: ama ama dur bir dakka arkana bile bakmadan gec dediysek masumca degil cücük bir cinlik yaparak okey... (ya plakayı sökcen yada kamufule edcen ):bounce:

madde1... nakit 20 lira veriyorsun gişede kartını cebine koyuyorsun oooo kart senin artık :)yaşasınnn seninde bi kartın var artık oleyyyyyyyyyyy........ ve ggölünce otobanladan geciş yapabilirsin madde2...ogs gişesinden arkana bakmadan gönlünce geciyorsun ve sana kimse neden burdan gectin neden para vermedin diye kimsecikler bişe demiyor bu tc cumhuriyetinin bir lutfu:queen: ama ama dur bir dakka arkana bile bakmadan gec dediysek masumca degil cücük bir cinlik yaparak okey... (ya plakayı sökcen yada kamufule edcen ):bounce:

:mrgreen: Eytt, abim benim beee, maşallah hertürlü, türlü türlü çözümün adresi burada :mrgreen:
abi bide bu ikinci maddede gerçektende kimse bana burdan niye geçiyon demiyo degilmi :cyclopsan sorarlarsada zaten, niye burası yol degilmi kardeşim diyoruz değilmi abi :cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın arkadaşlar.geziye gidecek tüm arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.

beter-böcek,emre,adanalı01 ben değilim.benimki sadece adanalı.

Günaydınlar
Öğrenecez bora abi öğrenecez, yavaş yavaş inşallah :)
Bora abi rica etsem telefonunu nasıl alabilirim senin...

herkese iyi günler selamlar geziye gitmeyenler veya benim gibi gidemeyenler :p öğleden sonra bi şehir turu yada bi yerlerde çay keyfi yapmaya biraz muhabbete ne dersiniz ??? fikir ve önerilerde bulunmak serbest maksat beraber olmak::145:: saygılar iyigünler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar