Eyyyy millet GÜNAYDIN :rendeer:
HATIRLATMA
Bu pazar günü değişik bir yerlere gidelim dedik ve PAYAS kalesine gitmeye kararverdik, katılmak isteyenler isimlerini buraya ilave etsinki buluşma yerimizde kimleri bekliyeceğimizi bilelim
Buluşma yerimiz : MOLA (Ceyhan tarafında)
Buluşma saatimiz: 10:00
Hareket saatimiz: 10:30
Katılımcılar:
1-Eşim ve ben
2-Yusuf abi ve oğlu ethemhan
3-Eray abi ve eşi
4-Zafer ve eşi
5-HAYDUT
6-Serhat abi ve eşi
7-Mustafa abi
8-Alper Haktanır
9-Taner Avcu
10-Ejder Han
11-Ali Mutlu
12-Emre Ünlükaplan(beter-böcek)
günaydınlar
bu hafta sonu sınav görvim olduğu için gelemiyorum birdahakine görüşmek üzere
günaydın millettt..hayırlı işler bol kazançlar dilerim.yeni lastiklerimin::comico:
metzeler M5) rodajını uzun yolda sizlerle birlikte yapmayı çok isterdim ama maaalesef dükkandayım sizlere hayırlı mutlu kazasız yolculuklar...
Herkese hayırlıgeceler dilerim...
Abilerim şuan bir arkadaşımın arabasıyla mersinden geldim ve anladığım kadarıyla nakit geçişler kaldırılmış! Öyle sanıyorumki bununla ilgili bir kart satın almak gerekiyormuş! Bu durum yarınki geziye katılmama engel teşkil edecek bir durummudur, ne yapmam gerekiyor, hiç bir türlü nakit söz konusu değilmiale:
madde1... nakit 20 lira veriyorsun gişede kartını cebine koyuyorsun oooo kart senin artıkyaşasınnn seninde bi kartın var artık oleyyyyyyyyyyy........ ve ggölünce otobanladan geciş yapabilirsin madde2...ogs gişesinden arkana bakmadan gönlünce geciyorsun ve sana kimse neden burdan gectin neden para vermedin diye kimsecikler bişe demiyor bu tc cumhuriyetinin bir lutfu:queen: ama ama dur bir dakka arkana bile bakmadan gec dediysek masumca degil cücük bir cinlik yaparak okey... (ya plakayı sökcen yada kamufule edcen ):bounce: