[Adana - MT]

Çok şükür sağ salim gezimizden geldik ama bizim resmi fotocumuzdan şikayetciyim. geziden geleli 1 saat oluyor ama henüz foto moto yok :p şikayetcim kardeşim....:p :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

:mrgreen: Eytt, abim benim beee, maşallah hertürlü, türlü türlü çözümün adresi burada :mrgreen:
abi bide bu ikinci maddede gerçektende kimse bana burdan niye geçiyon demiyo degilmi :cyclopsan sorarlarsada zaten, niye burası yol degilmi kardeşim diyoruz değilmi abi :cherry:

Gördüğün gibi senin için bi çözüm daha ürettik hemde uygulamalı ama sadece bu seferlik :mrgreen:

Çok şükür sağ salim gezimizden geldik ama bizim resmi fotocumuzdan şikayetciyim. geziden geleli 1 saat oluyor ama henüz foto moto yok :p şikayetcim kardeşim....:p :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:12 ----------

Gördüğün gibi senin için bi çözüm daha ürettik hemde uygulamalı ama sadece bu seferlik :mrgreen:

Abiii Bi soluklanim dur yaf :p duşumu aldım yemegımı yıcem sımdı yıyım bu arada resımler upload oluyor hemen yuklıcem sonra :cat: İstersen diger gezide sen cek yukle bakalım motor ustunde oldugun kadar hızlımısın :queen:

Ben bugün kaçırdığınız bir yerin fotosunu ekleyeyim :cat:

IMG_2011.jpg

Bora abi dün akşam saat 20:37 de seni ben o numaradan aramıştım, birisi çıktı,
bora abi senmisin dedim, hayır ben değilim dedi, o da öyle diyince bende,
haaddi cannıım sizde, nasıl bora abi sen değilsin, numara doğru diyemedim :mrgreen:
Acaba yanlışmı düştü abi, çünkü şuan bende kayıtlı olan numarayla şuanki ekranda yazılı olan numarayı kafamı bi ona bi ona bi ona bi ona çevirip defalarca kontrol etmeme rağmen numarada bi yanlışlık olmadığını saptadım :)

Muzaffer abi yaa, ben gişedeyken sana bu durumdan dolayı bi çok çok teşekkkür edecektim amaaaa,
peeeehhh nerdeeee, yakaliyana aşkolsun valllaaa :)
e tabi gişelerde beni beklerken, bekleee beklee geçmeyen zamanlar sonrası kaybolan zaman açığını hemen uzayarak kapatman lazımdı tabi.. :mrgreen:

Muzaffer abi gerçektende çok teşekkür ediyorum sana ya, hakkın ödenmez vallaa, benim için bana iyilik yaptın :mrgreen: :rendeer:

Bide dönüşte yolda milleti durdurdum, fazla rüzgar çarpmış olacakki bana,
''' yaa dedim acaba muzaffer abi hangi çıkıştan çıkacak dedim,
--niye dediler,
e dedim beni hangi gişede bekliyeceğini sormadık dedim :queen:

o abilerimden de özür diliyorum yaaa, kötü bi niyetim yoktu vallaa ::utangac:
sırf muzaffer abiylle başka başka adana gişelerinde bekleşip ona ayıp etmiş olmiyak diyeydi herşey :cherry:
Dedimya işte rüzgar çarptı rüzgarrr.. ::156:: :mrgreen:

Evet bora abim öyle tahmin ederimki bencede öyle olmuştur! Tekrardanda aramadım zaten yanlış kaydetmişimdir diye ! Buarada aramızda olmanı isterdim abi yaa, geleceğini sanıyordum, seni göremeyince bir iki abime sordum seni ama gelemiyeceğini söylediler, üzüldüm tabii ama sağlık olsun :pale:

Arkadaşlar,
Güzel bir gün ve keyifli bir gezi oldu. Katılan tüm dostlara teşekkürler.
Gelemeyen arkadaşlar için üzüldüm, resimlerle idare ederler. Yanlız resimler biraz
gecikecek sanırım, bizim foto uyudu kaldı. Ama gece mutlaka atar.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

IMG_2011.jpg

Birader,
Bu ne ağacı, insan billur ağacının resmini koyar.:cherry:

Birader,

Billur ağacının fotosu yok valla bende; elimde olan zeytin ağacını ekleyim dedim.

Siz gazlayıp gidince Turgay abiyle hemen daldık Kervansaray'ın içine.
Bu ağaç için 1000 yıllık dediler ama zeytin bukadar yaşarmı bilemedim :silent:

hadi hadi koyun bir an evvel fotoları da biz geride kalanlar da böle iç çeke çeke bakalım........

Abiii Bi soluklanim dur yaf :p duşumu aldım yemegımı yıcem sımdı yıyım bu arada resımler upload oluyor hemen yuklıcem sonra :cat: İstersen diger gezide sen cek yukle bakalım motor ustunde oldugun kadar hızlımısın :queen:
işine gelir değilmi :p

IMG_2011.jpg

Allah razı olsun, sen olmasan o ağacı göremezdik :cat:

Muzaffer abi yaa, ben gişedeyken sana bu durumdan dolayı bi çok çok teşekkkür edecektim amaaaa,
peeeehhh nerdeeee, yakaliyana aşkolsun valllaaa :)
e tabi gişelerde beni beklerken, bekleee beklee geçmeyen zamanlar sonrası kaybolan zaman açığını hemen uzayarak kapatman lazımdı tabi.. :mrgreen:

Muzaffer abi gerçektende çok teşekkür ediyorum sana ya, hakkın ödenmez vallaa, benim için bana iyilik yaptın :mrgreen: :rendeer:

Bide dönüşte yolda milleti durdurdum, fazla rüzgar çarpmış olacakki bana,
''' yaa dedim acaba muzaffer abi hangi çıkıştan çıkacak dedim,
--niye dediler,
e dedim beni hangi gişede bekliyeceğini sormadık dedim :queen:

o abilerimden de özür diliyorum yaaa, kötü bi niyetim yoktu vallaa ::utangac:
sırf muzaffer abiylle başka başka adana gişelerinde bekleşip ona ayıp etmiş olmiyak diyeydi herşey :cherry:
Dedimya işte rüzgar çarptı rüzgarrr.. ::156:: :mrgreen:

Ne demek lafımı olur, kızım dershaneden çıkacak diye birazcık gaza bastım o kadar :wiinkk:
Arkadaşlar,
Güzel bir gün ve keyifli bir gezi oldu. Katılan tüm dostlara teşekkürler.
Gelemeyen arkadaşlar için üzüldüm, resimlerle idare ederler. Yanlız resimler biraz
gecikecek sanırım, bizim foto uyudu kaldı. Ama gece mutlaka atar.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

Birader,

yusuf abi, olmadı şimdi :cyclopsan önce görev sonra uyku :queen:

Herkese iyi akşamlar,

Umarım ancak sizi uğurlamaya fırsatım olan geziniz keyifli geçmiştir. Dükkanın açılış saatine yetişmek için biraz aceleyle ayrıldım, kimse kusura bakmasın, affola.

Bugün ziyaretime gelen bir arkadaşımın fikrini aklımdayken sizinle paylaşmak isterim. Öncelikle bu arkadaşın motor sporlarına özel bir ilgisi olduğunu, önce ralli pilotu eğitimi aldığını, sonradan motosiklete ilgi duyduğunu, Adana'da kurs aldıktan sonra bununla yetinmeyip İstanbul'da da özel eğitim aldığını belirtmek isterim. Yakın zaman önce ise Antakya'da özel olarak düzenlenen bir eğitime katılmış ve yanındaki 20küsür yıldır motora binip her türlü makineyi denemiş olan kişilerin bile "biz motora binmeyi bilmiiyormuşuz yahu" dediğini bana aktardı.

Arkadaşımın fikri ise şöyle: İstanbul'dan profesyonel bir grubun verdiği bu eğitim gerekli kursiyer sayısına ulaşılırsa (ve hava şartları müsaade ettiği müddetçe) her yerde yapılabilirmiş. Cuma akşamı verilen teorik eğitimden sonra Cumartesi-Pazar hava kararana dahi sürüş eğitimi yapılıyormuş. Daha ziyade bir süredir motosiklet kullanıp da benim gibi kendinde eğitimin eksikliğini hissedenler için ayarlanıyormuş. Gerçi benim gibi paslı civata eğitim alsa ne olur, ama fikir hoşuma gitti.

Kış kapıda, haftasonuna doğru yağışlı hava geliyor, sıcaklıklar düşecek, eğitim bir kenara gezmeye bile imkanımız olmayacak belki. Fakat konunun bazı arkadaşların ilgisini çekebileceğini, bu konuda fikir geliştirebileceğimizi düşündüm. Daha önce de sosyal bir grup olarak somut birşeyler yapmak konusunda tekliflerim olmuştu ve olumsuz karşılanmıştı, alıştım artık, sorun değil. Dertsiz başıma dert açmak gibi önemli bir meziyetim var benim. Siz yine de bir düşünün isterseniz.

Hepinize kucak dolusu sevgiler
M.K. aka "HaYaLeT"

herkese selamlar ben adanadan Furkan Soyarslan .bu foruma üye olmakdan sizler gibi motorsiklet tutkunları arasında olmakdan gurur duyuyorum

Herkese iyi akşamlar,

Umarım ancak sizi uğurlamaya fırsatım olan geziniz keyifli geçmiştir. Dükkanın açılış saatine yetişmek için biraz aceleyle ayrıldım, kimse kusura bakmasın, affola.

Bugün ziyaretime gelen bir arkadaşımın fikrini aklımdayken sizinle paylaşmak isterim. Öncelikle bu arkadaşın motor sporlarına özel bir ilgisi olduğunu, önce ralli pilotu eğitimi aldığını, sonradan motosiklete ilgi duyduğunu, Adana'da kurs aldıktan sonra bununla yetinmeyip İstanbul'da da özel eğitim aldığını belirtmek isterim. Yakın zaman önce ise Antakya'da özel olarak düzenlenen bir eğitime katılmış ve yanındaki 20küsür yıldır motora binip her türlü makineyi denemiş olan kişilerin bile "biz motora binmeyi bilmiiyormuşuz yahu" dediğini bana aktardı.

Arkadaşımın fikri ise şöyle: İstanbul'dan profesyonel bir grubun verdiği bu eğitim gerekli kursiyer sayısına ulaşılırsa (ve hava şartları müsaade ettiği müddetçe) her yerde yapılabilirmiş. Cuma akşamı verilen teorik eğitimden sonra Cumartesi-Pazar hava kararana dahi sürüş eğitimi yapılıyormuş. Daha ziyade bir süredir motosiklet kullanıp da benim gibi kendinde eğitimin eksikliğini hissedenler için ayarlanıyormuş. Gerçi benim gibi paslı civata eğitim alsa ne olur, ama fikir hoşuma gitti.

Kış kapıda, haftasonuna doğru yağışlı hava geliyor, sıcaklıklar düşecek, eğitim bir kenara gezmeye bile imkanımız olmayacak belki. Fakat konunun bazı arkadaşların ilgisini çekebileceğini, bu konuda fikir geliştirebileceğimizi düşündüm. Daha önce de sosyal bir grup olarak somut birşeyler yapmak konusunda tekliflerim olmuştu ve olumsuz karşılanmıştı, alıştım artık, sorun değil. Dertsiz başıma dert açmak gibi önemli bir meziyetim var benim. Siz yine de bir düşünün isterseniz.

Hepinize kucak dolusu sevgiler
M.K. aka "HaYaLeT"

Ben değerlendirebilirim. Bir planlama yaparsan benide bilgilendir lütfen.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar