Herkese iyi akşamlar,
Umarım ancak sizi uğurlamaya fırsatım olan geziniz keyifli geçmiştir. Dükkanın açılış saatine yetişmek için biraz aceleyle ayrıldım, kimse kusura bakmasın, affola.
Bugün ziyaretime gelen bir arkadaşımın fikrini aklımdayken sizinle paylaşmak isterim. Öncelikle bu arkadaşın motor sporlarına özel bir ilgisi olduğunu, önce ralli pilotu eğitimi aldığını, sonradan motosiklete ilgi duyduğunu, Adana'da kurs aldıktan sonra bununla yetinmeyip İstanbul'da da özel eğitim aldığını belirtmek isterim. Yakın zaman önce ise Antakya'da özel olarak düzenlenen bir eğitime katılmış ve yanındaki 20küsür yıldır motora binip her türlü makineyi denemiş olan kişilerin bile "biz motora binmeyi bilmiiyormuşuz yahu" dediğini bana aktardı.
Arkadaşımın fikri ise şöyle: İstanbul'dan profesyonel bir grubun verdiği bu eğitim gerekli kursiyer sayısına ulaşılırsa (ve hava şartları müsaade ettiği müddetçe) her yerde yapılabilirmiş. Cuma akşamı verilen teorik eğitimden sonra Cumartesi-Pazar hava kararana dahi sürüş eğitimi yapılıyormuş. Daha ziyade bir süredir motosiklet kullanıp da benim gibi kendinde eğitimin eksikliğini hissedenler için ayarlanıyormuş. Gerçi benim gibi paslı civata eğitim alsa ne olur, ama fikir hoşuma gitti.
Kış kapıda, haftasonuna doğru yağışlı hava geliyor, sıcaklıklar düşecek, eğitim bir kenara gezmeye bile imkanımız olmayacak belki. Fakat konunun bazı arkadaşların ilgisini çekebileceğini, bu konuda fikir geliştirebileceğimizi düşündüm. Daha önce de sosyal bir grup olarak somut birşeyler yapmak konusunda tekliflerim olmuştu ve olumsuz karşılanmıştı, alıştım artık, sorun değil. Dertsiz başıma dert açmak gibi önemli bir meziyetim var benim. Siz yine de bir düşünün isterseniz.
Eğer Böyle Bir Etkinlik olursa bende katılmak isterim.
Bu Arada herkese günaydın Hayırlı İşler