Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben bu modelin naked olanını düşünüyorumda. yorumları okudugum kadarıyla 170 boyu olan biri için pek uygun degil sanırım. birde su anda scooter kullanıyorum alırsam ilk vitesli tecrubem olacak herkes ybr cbr dio ama şimdi onu alıp sonra yine buna gececem felan al sat bayagı bi iş olacak. Bilen kullanan bana boyu (170cm) yakın sevgili dostlarım sizce benim bu motoru almam mantıklımı_?

Ahmet Şimsek kardesim bende nevsehirliyim ama muglada ogrenciyim. Ocakta gelecem nevsehire. tanısmak isterim seninlede

ben bu modelin naked olanını düşünüyorumda. yorumları okudugum kadarıyla 170 boyu olan biri için pek uygun degil sanırım. birde su anda scooter kullanıyorum alırsam ilk vitesli tecrubem olacak herkes ybr cbr dio ama şimdi onu alıp sonra yine buna gececem felan al sat bayagı bi iş olacak. Bilen kullanan bana boyu (170cm) yakın sevgili dostlarım sizce benim bu motoru almam mantıklımı_?

Ahmet Şimsek kardesim bende nevsehirliyim ama muglada ogrenciyim. Ocakta gelecem nevsehire. tanısmak isterim seninlede

İlk vitesliyse sakat bence gtyi başlangıc motoru deselerde güclü bir motor ve kalıplı olduğu ıcın devirme olasılıgın daha yüksek oluyo.

S&T GT250R DEVİR KESİCİ:cat:
[dm]xfyi71_s-t-gt250r-devyr-kesycy_auto[/dm]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:08 ----------

BUDA KUYRUK ALTI EKSOZLU HYO MYO :cyclopsan
[yt]aK6b0kemoy4[/yt]

Son düzenleme:
devir kesici varmış kanıtıdır yani bu tartışmada burda bitsin artık:D sahibinden.com da dediğiniz gibi fiyatlar uçuk gereksiz fiyatlar biçiyorlar motorlara.ankarada bildiğiniz bir pazar varmı acaba bende ocak gibi almayı planlıyorum.5000 e temiz bulurum sanırsam.

GÖЯKEM;2213299' Alıntı:
tt Adnan Hocam şimdi aşağıya inip vites boştayken bi gazı köklermisin nanana saydırıyomu , St kanuni görsem sorucamda koca izmirde yok göremedim , kesici yok deniliyor fakat varsa başlı başına tercih sebebidir diye düşünüyorum

yazını geç gördüm. fakat ben daha önce durduğu yerde gaz bastım. fazla devir göremiyor duruduğu yerde. kesiyor gazı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:29 ----------

Arkadaşlar, karşılıklı güzel bilgiler geliyor gerçekten. Bu yüzden bir merak konusu daha var bende. Daha önce bende Racer 200 vardı. Süpap (Valve) ayarı her 3000- 4000 kmm de yapılırdı. Bu makinede hiç yapılmadı daha. 9000 km oldu. Zamanı filan varmı bunun?
Selamlar

r modeli için belki boyun yetmez ama naked için yeter.. sele ile oynarsan kesin yeter.. ilk tecrübe için bencede çok cevik ve hızlı motorlar.. eger eğitim alırsan kullabılabilcek motorlar diye düşünüyorum.. yok ben direk motoru alıyım kullanarak yavastan ögrenirim diyorsan kazalara davetye cıkartırsın..

Bu önceki mesajlarda bahsedilen tıkırtı sesi bende de gelmeye başladı..memlekette yollar koca koca mıcırlı ve çukurlu km'ce titreye titreye motor yol yaptı.. bi kaç gün sonra o bahsettiğim ses çıkmaya başladı. sesin geldiği yerde arka silindir bloğunun üstüne doğru olan yerde ve gazı verdikçe tıkırtı artıyor .seside şöyle anlatmaya çalışayım sanki somunun biri yerinden çıkmışta seri halde ordan oraya vuruyor gibi...sorun ne olabilir ,ustaya göstericem ama en azından burda da sorunu yaşamış arkadaşlar paylaşabilirse iyi olur...

daha dikiz aynasi bile olmadan motor kullanan adamin 1000rr ini bedava verseler almam sen bide gidip hyo ya para bayilacaksin

ayip :queen:

yani:cat: bende alacam ama çok param olmadığı için her motora atlayamam.motoruna güvenenler zaten ilanda birsürü bilgiyi döküyor.

tamam ucuzlara herzaman tepkiyle yaklaşıyosunuz ama bunu gören milletde ölü motorlara 5000istiyo.5bine hyo alıp ölü çıkmasındansa 3500verirsinde ölü çıkarsa en azından yaptırabilcek para kalır yanda :D hem kim bilir şu dünyada dürüst bi insanoğlu kalmış olurda gerçekten ihtiyacından satıyodur aynalarıda kırılmıştır ondan aynasızdır :p bu düşünceyle çok kazık yerim sanırım :)
ya o bu değilde benim gönlümde hyo var ama maddi durumlardan ötürü başka motorlara yöneliyorum.hyo fiyat/performans açısından gerçekten iyi motor araştırdığım kadarıyla ayrıca yolda bi hyo geçerken kalp atışım hızlandığına göre sanırsam galiba ben hyo istiyorum.hyom olsunda aynası eksik olsun :p

Son düzenleme:
Geç FELON, ben arkandayım kardeşim, acil den başka bişi yazmamış lakin tanıdığın bir motorcuya göster şu şu ekik ama yinede alınır derse ozaman alırsın. 3700e hyo şaka gibi zaten. 4000e de hyo gördümde 3700e görmedim. S&T bu fiyata olmaz zatende hyo olur. Ama sen para yok diyorsun. İmkan varsa elindekin paranın gerisini kredi çek ödeyebileceğin şekilde eğer içinde bu motor varsa başka bişi alsanda içinde ukde olarak kalır. Ben kuruş param yokken kredi çektim aldım 7. taksiti ödedim düşün :cat: Tabi herkesin bütçe ayrı. Hyo veya s&t farketmez, görüntü için aldığımızıda unutmayalım. Tabi görüntü lakin çürük çarıkta değil sağlamda motor.:bounce:

Geç FELON, ben arkandayım kardeşim, acil den başka bişi yazmamış lakin tanıdığın bir motorcuya göster şu şu ekik ama yinede alınır derse ozaman alırsın. 3700e hyo şaka gibi zaten. 4000e de hyo gördümde 3700e görmedim. S&T bu fiyata olmaz zatende hyo olur. Ama sen para yok diyorsun. İmkan varsa elindekin paranın gerisini kredi çek ödeyebileceğin şekilde eğer içinde bu motor varsa başka bişi alsanda içinde ukde olarak kalır. Ben kuruş param yokken kredi çektim aldım 7. taksiti ödedim düşün :cat: Tabi herkesin bütçe ayrı. Hyo veya s&t farketmez, görüntü için aldığımızıda unutmayalım. Tabi görüntü lakin çürük çarıkta değil sağlamda motor.:bounce:

bende kredi çekmeyi düşünüyorum. ayda 300tl ile 400tl arasında ödeyebilirim sanırım. ama ben işe başlayalı 3hafta oldu. en az kaç ay sigortalı gözükmem gerekli acaba kredi çekebilmek için? ama motosiklet almamı ailem dahil kimse desteklemiyo, onun için kendim kredi çekebileceğim zamanı bekliyorum. bu zamana kadarda bi kaç farklı model motosikletin piyasasını takip ediyorum :queen: ama gönül hyodan yana:salut:

Son düzenleme:
Ozaman seni Hyo'dan başkası kesmez. Yani hiç paran yoksada bu iş zor onuda belirteyim. Kimse motor almanı desteklemiyorsa bu kimseler senin için kredide çekmeyecektir bence. Bak bizde de motora binmemi istemez ailem. Lakin yeri şundan 6-7 ay önce 3 tane motorum vardı aynı anda 3 motor :bounce:

Önce 151rs yi sattım. Sonra 150zatı parçaladım. Kala kala baba cibi kaldı elimde. Oda kalsın yani :mrgreen:

Gerçi bi ZAT alıcam sanırım yine, ZAT gezmek için birebir, görüntüde var yani scooter maksi scooter olunca durum farklı oluyor.

Hyo=s&t görünümüyle herkesi komaya sokan bir motor :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:42 ----------

ORTALIK ŞENLENSN, BEYAZ HYO

[yt]bGfH9d177_E[/yt]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar