koymayın şöyle vidyolar ya:salut::salut::queen:
video demişken ,, şöyle turuncu büyük bir hyo veya st masaüstü resmi var mı yahu
koymayın şöyle vidyolar ya:salut::salut::queen:
Ya sahip olanlar kızmasında şu turuncuda ne buluyorsunuz anlamıyorum, Kusasım geliyor görünce. :silent:
Motor dediğin hyo da önce
SARI dır, sonra
KIRIMIZI, sonra
SİYAH-GRİ, sonrada
SİYAH'tır.
Renk sevk tartışılmaz tamamda bence turuncu siyah en son tercih edilecek renk olmalı :bounce:
abi bak şimdi kırıldım benim motor turuncu siyah ve cidden hoş gözüküyor bu olmasaydı ne isterdim beyaz bir hyo belki boyatırım ama bir ön çalışma yapmak lazım
Vaaaay arkadaşlar slayta bakııın
[yt]1jxVsTG6z5M[/yt]
bende kredi çekmeyi düşünüyorum. ayda 300tl ile 400tl arasında ödeyebilirim sanırım. ama ben işe başlayalı 3hafta oldu. en az kaç ay sigortalı gözükmem gerekli acaba kredi çekebilmek için? ama motosiklet almamı ailem dahil kimse desteklemiyo, onun için kendim kredi çekebileceğim zamanı bekliyorum. bu zamana kadarda bi kaç farklı model motosikletin piyasasını takip ediyorum :queen: ama gönül hyodan yana:salut:
fiyat üzerine ön muayine,arka dişli-zincir -HAVA filtresi-komple sıfır motor yaptırma riskini de eklersen pahalıya gelir gibi sanki.sahi bu motorlara komple sıfır motor yaptrmak nekadara patlıyor?
kredi çekebilmen için en az 6 ay sigortalı çalışıyor olmalısın buna rağmen eğer ödeme takibi yapacakları bir durum yoksa (daha önce kredi kartı kullanımın,kredi çekmen vs) bir adet kredi kartı alıp 6 ay düzenli olarak kullanıp (ödeelerini geciktirmeden) ondan sonra kredi alabilirsin.yani 1 yıl =) bu arada garanti bankasına gitme çünkü ilk kredi veren banka hiç bir zaman olmazlarmış kredi uzmanı öyle söyledi gölcük şubedeki =)
arkadaşlar yardım istiyorum. bahsetmiştim geçen gün rüzgar sebebiyle sağ gidon kırılmıştı şimdi yenisini aldım ve topladım ki giderken muhtemelen gaz telim yerinden çıktı. hiç bu bölgeleri değiştiren yada kurcalayan oldumu nasıl değiştirilir püf noktası varmıdır diyor ve teşekkürleri şimdiden sunuyorum
arkadaşlar bu benim şahsi düşüncem ama siz şimdi diyelim 5000 tl hyo aldınız bu motorada dişli zincir ve almayacakmısınız yani sıfır motormu alıyorsunuz tabiki alacaksınız mesela ben bile motorumu sattıgımda oda gözüm gibi bakıyordum alan arkadaş yinede debriyaj balatalarını vs değiştirmiş yine masraf yapmıştı ,ki ben olsamda aldığım motorun sahibi her ne kadar bakımları tamda dese yagını yag filtresini vs sıfır değiştirrim.kaldiki bunların hepsinide eklesenız bence motor kısmı tamamen bitik değil sorun yoksa bedava sayılır.ama karar arkadaşa kalmış isteyen alır ben alacak olsam alırdım ama.3500 alıp masraf ederim 1000 masraf etsem 4500 olur 5000 alıp 1000 yine masraf etsem 6000 olur yine arada fiyat farkı var kaldı ki çoğu arkadaşın ilk motoru paralarını kuruş kuruş biriktirebiliyorlar 1500 tl az bir rakam değil