Heavy ve bu videoda olduğu gibi Classical arasındaki farkları çok bilmem, çünkü tutkunu değilim ama dinlerim.
Daha ziyade bu şekilde sözsüz olanlar favorimdir. Adamlar aletleri konuşturuyorlar işte daha ne
[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]
Heavy ve bu videoda olduğu gibi Classical arasındaki farkları çok bilmem, çünkü tutkunu değilim ama dinlerim.
Daha ziyade bu şekilde sözsüz olanlar favorimdir. Adamlar aletleri konuşturuyorlar işte daha ne
[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]
bahsi geçen gruplardan bir kısmını severek dinlerim.. yeni tanıştığım insanlar tipim dolayısıyla bana metalci gözüyle bakıyorlar ama kendimi hiç metalci hissetmedim nedeni sanırım farklı tarzlar da dinliyor olmamzaten metalcilerin arasına girsem muhabbete pek dahil olamam hatta bu ilk ve son iletim bile olabilir... ama evet ben de bir metalseverim
![]()
[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]
Batuhan cım sanırım seni daha çok seveceğim::xrock::::xrock::
Bobber, parçada klasik eserlerin metal tarzında çalınmasının classical metal denilmesiyle ilgisi olup olmadığını ben de ilk etapta çözemedim. İlk anda anladığım şöyle 80'li yılların metal müziği falan olabileceği idi. Youtube ve Dailymotion'da klasik metal diye arama yapınca ise karşıma tam bir kargaşa çıktı veya ben olaya yabancı olduğum için çözemedim. Eğer classical metal diye birşey yoksao zaman bu kastediliyor olması normaldir. Belirttiğim gibi sadece enstrüman ile çalınanlar uzun süredir hoşuma gidiyor ve bazı parçaları tekrar tekrar dinliyorum, ama ne sanatçıları hakkında bilgim (herkesce bilinen ünlüleri hariç) var ne de kendi içinde ayrıldığı tarzlar hakkında. 40'ından sonra da metalci olunmuyor ya işte ondan
![]()