Heavy Metalci Motorcular

Bu sebeple dolaylı yoldan kaçırmış oluyorum. :mrgreen: İnceden bir araştırma yapmak lazım. Bilet alıpta konsere gidemeyecek olan ve hayır için bağışlayacak insanlar olabilir. :p

@smtbhtyr o set-upta neler var?Nedir ekipmanın?Acaba bir tane de müzisyen motorcular başlığı mı açsak?:)

Şuan elimde olanlar şunlar: Vox V847-A wah pedalı, İbanez TS9 overdrive pedalı, Digitech Whammy, Boss GE-7 Equalizer, Boss DD-3 Digital Delay, Fulltone OCD, electro-harmonix Big Muff PI.. Müzisyen motorcular topic'i fena fikir değil. :)

Şuan elimde olanlar şunlar: Vox V847-A wah pedalı, İbanez TS9 overdrive pedalı, Digitech Whammy, Boss GE-7 Equalizer, Boss DD-3 Digital Delay, Fulltone OCD, electro-harmonix Big Muff PI.. Müzisyen motorcular topic'i fena fikir değil. :)

Güzelmiş set-up...Bu da ayrı bir hastalık tabii...O zaman ne duruyoruz açıyorum başlığı:)

Güzelmiş set-up...Bu da ayrı bir hastalık tabii...O zaman ne duruyoruz açıyorum başlığı:)

Teşekkür ederim. Gerçekten çok büyük bir hastalık. Sürekli ekipman değişikliği yapmak istiyorum. :) Aslında en iyisi bir gitar ve lambalı ömürlük bir amfi ama, bakalım biraz yaşlandıktan sonra öyle bir oluşuma gireriz. :)

Moderatörlerin incelemesinden sonra açılacak sanırım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:22 ----------

Kesinlikle lambalı amfi ve analog set-up...Ama dur bunları başlık açınca konuşalımda orayada konu çıksın:)Belki faydalanan-fayda sağlayan birileri de çıkar...

MkD

jimi hendrix in renkli bir kişiliği olduğu aşikar :mrgreen:
farklı bir müzisyen

kendi tarzlarından yada müzik ruhlarından olduğunu düşünüyorum ki büyük ihtimalle öyledir müzikleri biraz kopuk gibime geliyor her dinlediğimde

little wing i var jimi hendrix in birde kirk hammett in bir nevi coverı var little wingde akıyor gidiyor onda daha bir farklı daha hoş olmuş gibi o kopukluk yok bu birazda tarz zevk meselesine girsede jimi nin müziklerinin anlatmaya çalıştıgım gibi tek akıcılıgı biraz sorunlu geliyor bana

nerden nereye şu videoya bitiyorum :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Vh2Jpb4rZaQ

İşte MetallicA' nın MetallicA olduğu zamanlar. Thrash zamanları.

Yanılmıyorsam Lars anlatıyor: "O zamanlar çok güzel zamanlardı, Anthrax, slayer, ve biz her haftasonu birimizin evinin bodrumunda toplanır bütün gün çalardık.

Geldikleri yer aynı, vardıkları nokta çok farklı.

küçük bir bilgi: thrash metal, punk müziğin çıkış noktasıdır. Thrash' deki taşkınlıklar ve müzikteki değişiklik punk' ın doğmasına yolaçmıştır.

Super Moderator
Yok mu şöyle Jimi Hendrix,Uriah Heep,Deep Purple,Lynyrd Skynyrd dinleyen?Herkes cıncın metalci yahu:)

Şu mesajı zamanında görmüş beğenmiş de cevap yazmaya fırsat bulamamıştım, kapılmadan Heep ve Purple'ı sahipleneyim ben aradan...:p Diğerlerine de saygı duymakla beraber, bu ikisini ayrı bir sever sayarım.

Biraz da renk katalım bari:
[yt]4wgOz8iweLc[/yt]
[yt]eqhQxsvW9Bw[/yt]

Aslında Uriah Heep dendiğinde ilk sırada linkini vereceğim bu olurdu, ama boyut itibarıyla yüklenmesi biraz can sıkıp, diğerlerini yavaşlatacağından müşteri memnuniyetini düşündüm:)
[yt]D_H3IR6XBRI[/yt]

Son düzenleme:
arkadaslar soylendi mi bilmiorum ama sentenced grubunu tavsiye ederim özellikle iskandinav yörelerinden metal sevenler begenirler.Bu grubun crimson albumu de harikadır.
Onun dısında opeth, in flames, alice in chains, megadeth, led zeppelin sevdiğim gruplar aklıma gelenler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar