Heavy Metalci Motorcular

Heavy ve bu videoda olduğu gibi Classical arasındaki farkları çok bilmem, çünkü tutkunu değilim ama dinlerim.

Daha ziyade bu şekilde sözsüz olanlar favorimdir. Adamlar aletleri konuşturuyorlar işte daha ne :)

[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]

Heavy ve bu videoda olduğu gibi Classical arasındaki farkları çok bilmem, çünkü tutkunu değilim ama dinlerim.

Daha ziyade bu şekilde sözsüz olanlar favorimdir. Adamlar aletleri konuşturuyorlar işte daha ne :)

[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]

Hastayım bu videoya yaa süper çalmış eleman :)

ha bide arkadaşlar 11 aralıkta therion geliyor var mı gidecekler??

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::141::::music::::xrock::::xrock:: ::xrock::::xrock::::xrock:: ::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::::xrock::

Her ne kadar heavy metal tarz olmasa da rock müzik konseri duyurusu yapmak istiyorum.

Yüksek Sadakat grubu bizim okulumuzda konser veriyor. Bilet fiyatları 35 TL'dir. Okul Kemerburgaz'da. Levent'ten 20 dk. bir mesafede. Normalde dışarıya reklamı yapılmıyor ama birlikte gidebiliriz.
Gelmek isteyenlerle haberleşelim..
Tarih: 30 Kasım Salı Saat: 20:00

banneryukseksadakat.jpg

bahsi geçen gruplardan bir kısmını severek dinlerim.. yeni tanıştığım insanlar tipim dolayısıyla bana metalci gözüyle bakıyorlar ama kendimi hiç metalci hissetmedim nedeni sanırım farklı tarzlar da dinliyor olmam :) zaten metalcilerin arasına girsem muhabbete pek dahil olamam hatta bu ilk ve son iletim bile olabilir... ama evet ben de bir metalseverim :p

[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]

Classical Metal diye birşey yok aslına bakarsanız, burada Heavy Metal soundlarıyla videonun başında da yazan, Beethovehn, Bach ve Vivaldi' yi coverlamışlar, sanırım onun için classical metal demişler videonun adına :)

Bobber, parçada klasik eserlerin metal tarzında çalınmasının classical metal denilmesiyle ilgisi olup olmadığını ben de ilk etapta çözemedim. İlk anda anladığım şöyle 80'li yılların metal müziği falan olabileceği idi. Youtube ve Dailymotion'da klasik metal diye arama yapınca ise karşıma tam bir kargaşa çıktı veya ben olaya yabancı olduğum için çözemedim. Eğer classical metal diye birşey yoksa :) o zaman bu kastediliyor olması normaldir. Belirttiğim gibi sadece enstrüman ile çalınanlar uzun süredir hoşuma gidiyor ve bazı parçaları tekrar tekrar dinliyorum, ama ne sanatçıları hakkında bilgim (herkesce bilinen ünlüleri hariç) var ne de kendi içinde ayrıldığı tarzlar hakkında. 40'ından sonra da metalci olunmuyor ya işte ondan :p

Bu benim favorilerimden.
http://www.youtube.com/watch?v=iMQ5AUATdPg&feature=related

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 ----------

bahsi geçen gruplardan bir kısmını severek dinlerim.. yeni tanıştığım insanlar tipim dolayısıyla bana metalci gözüyle bakıyorlar ama kendimi hiç metalci hissetmedim nedeni sanırım farklı tarzlar da dinliyor olmam :) zaten metalcilerin arasına girsem muhabbete pek dahil olamam hatta bu ilk ve son iletim bile olabilir... ama evet ben de bir metalseverim :p

Batuhan cım sanırım seni daha çok seveceğim :) ::xrock::::xrock::

Eskiden Erdal Kızılçay vardı. hiç biryerde bulamıyorum. Albümünü de kaybetmişim. Hayrinüsa isimli albümü vardı. Kazım isimli şarkısını bulan ekleyebilir mi?

[YT]YzOF9w8kG-c[/YT]

brrr tüylerim diken diken oldu :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=s_4aGXTHo7w şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum bu gençleri :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=QjA5faZF1A8
http://www.youtube.com/watch?v=GxplDa3M5Io&feature=related

nedense paylaşmak istedim bu gitarla sevişen genci

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:33 ----------

Batuhan cım sanırım seni daha çok seveceğim :) ::xrock::::xrock::

Özcan abi saygılar :bounce:

Yalnız çocuğa yazık,uykudayken haja haja diye girmişler müziği oda naapsın kaçınılmaz olandan zevk alıyor.Bu arada bebeklere küçük yaşlarda Classic müzik dinletmenin onların zeka gelişiminde olumlu katkıda bulunduğunu okumuştum.Şu an bile kendimi daha konsantre hissediyorum 1-2 classic müzik dinleyince.

audioslave naber abi hani dorock yapacaktık hepberaber yalan oldu :salut: key-x falanda var tayfada ona göre :cherry: ayarlayalım şu işi yahu

Bobber, parçada klasik eserlerin metal tarzında çalınmasının classical metal denilmesiyle ilgisi olup olmadığını ben de ilk etapta çözemedim. İlk anda anladığım şöyle 80'li yılların metal müziği falan olabileceği idi. Youtube ve Dailymotion'da klasik metal diye arama yapınca ise karşıma tam bir kargaşa çıktı veya ben olaya yabancı olduğum için çözemedim. Eğer classical metal diye birşey yoksa :) o zaman bu kastediliyor olması normaldir. Belirttiğim gibi sadece enstrüman ile çalınanlar uzun süredir hoşuma gidiyor ve bazı parçaları tekrar tekrar dinliyorum, ama ne sanatçıları hakkında bilgim (herkesce bilinen ünlüleri hariç) var ne de kendi içinde ayrıldığı tarzlar hakkında. 40'ından sonra da metalci olunmuyor ya işte ondan :p

Aslında tam tahmin ettiğiniz gibi, şarkı 80' li yılların tarzında çalınıyor, tek fark besteler biraz eski :)

Metalin yaşı yoktur :p

Havanın kuru olduğu bir cumartesi akşamı Dorock organizasyonu yapalım artık...

Super Moderator
Dorock organizasyonunu kaçıracak olup, uzaktan yalanarak bakan kedi modunda fotoğrafları seyredecek olma ihtimali yüzünden şimdiye kadar "Haydi zamanıdır..." diyemedim ama, artık zamanıdır...::xrock::

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar