Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok şükür iyiyim :) 2000 km oldu motor çizikler dışında hiç bi sorunum yok 4.300 lirayı hakediyor

daha çok kilometreler sorunsuz kullanırsın emin ol.. bu arada rialliden aldığımız disk kilidi çok dandik çıktı... ona güvenip motoru kilitleyen arkadaşım disk kilidinin bu kadar kolay kırıldığına inanamadı...kilit iki parça ....

daha çok kilometreler sorunsuz kullanırsın emin ol.. bu arada rialliden aldığımız disk kilidi çok dandik çıktı... ona güvenip motoru kilitleyen arkadaşım disk kilidinin bu kadar kolay kırıldığına inanamadı...kilit iki parça ....

Ucuz etin yahnisi olayı.

Bide abi sinyal neden hızlı sönüp yanar ?

Arkadaslar ben cok aradım bulamadım sıtesındede yok ybr125 ın sıfır fıyatı suan ne kadar bılen bırı solıyebılırmı cbf150 ve ybr 125 arasında kaldımda fıyatlarınıda bı kıyaslıyım

Arkadaşımın motorunun vitesi bozuldu.
Problem şu: Vitesi atıyorsun yay işlev görmüyor değiştirmek için vitesi aşağı yukarı biraz oynatmak zorunda kalıyorsun.
Birisi vites kolu yayı dedi problem olarak ama emin olamadık.
biliyorsanız bir el atın lütfen.
parça Tavşanlı'da bulamadık aşağıdaki parçayı internetten buldum bu olur mu, doğru parça mı yani? bir de bu parçayı takmak için nereler açılacak onu merak ediyorum.

http://www.rialli.com/urunler/9394__vites-yayi-ybr-125cc/

mS4xG.jpg

Arkadaşımın motorunun vitesi bozuldu.
Problem şu: Vitesi atıyorsun yay işlev görmüyor değiştirmek için vitesi aşağı yukarı biraz oynatmak zorunda kalıyorsun.
Birisi vites kolu yayı dedi problem olarak ama emin olamadık.
biliyorsanız bir el atın lütfen.
parça Tavşanlı'da bulamadık aşağıdaki parçayı internetten buldum bu olur mu, doğru parça mı yani? bir de bu parçayı takmak için nereler açılacak onu merak ediyorum.

http://www.rialli.com/urunler/9394__vites-yayi-ybr-125cc/

mS4xG.jpg

doğru demişler ve resimdeki parça doğru... vites milinin bulunduğu kapakta bulunuyor ve montajı çok kolay.....

doğru demişler ve resimdeki parça doğru... vites milinin bulunduğu kapakta bulunuyor ve montajı çok kolay.....

teşekkür ederim kardeşim.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

teşekkür ederim kardeşim.

Peki bu ybr ları taksitle alma şansımız mesela kredi kartı falan var mıdır acaba çünkü ben benim scooter'ı satıp ybr almayı planlıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar